To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania
DziadBorowy napisał(a): Ok. Co do samego zjawiska nie będę się kłócił bo przecież nie twierdzę, że TVP kłamie a inni są obiektywni i piszą samą prawdę. Wciąż nie jest to jednak poziom, który prezentuje TVP tak językowo jak i merytorycznie. Przecież w tych reportażach pokazywano prawdziwe zjawiska, sugerując jedynie nieprawdziwie, że są one normą. W TVP mamy kreację całkowicie sztucznej rzeczywistości jak np afera z robakami.
Ja bym powiedziała, że jedni walą toporem, drudzy wbijają cienki pręt przez oko do mózgu.

DziadBorowy napisał(a): A ja tam nie jestem przekonany czy nie jest to prawdą i czy PIS nie chce czy mu się na ten moment nie opłaca.
W zasadzie w ogóle jesteśmy w różnych strukturach dlatego, że nam się to opłaca.
DziadBorowy napisał(a): Sam spotkałem się jedynie z opiniami, że to powoli zmierza w stronę Białorusi, że władza stosuje elementy, które stosują metody tamtejszego reżimu. A to nie to samo.
Spotkałeś się z tymi mniej radykalnymi opiniami.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania - przez Iselin - 29.08.2023, 11:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości