To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania
Ja już od dłuższego czasu sobie kminiłem, że te spadki PIS w okolice 30% były spowodowane przede wszystkim przepływem elektoratu do Konfederacji, a nie zniechęceniem/otrzeźwieniem/demobilizacją elektoratu Partii. Nawet afera wizowa nie jest w stanie skruszyć tego betonu i jej ewentualne konsekwencje prędzej zmobilizują nieprzekonanych/wątpiących, niż uzmysłowią tym akolitom co ich cudowne ugrupowania wyprawia, wznosząc się na Olimp hipokryzji.

No ale jaka tam koalicja z PIS, gdzież tam! Przecież pan Sławek będzie stolik wywracał...

Z drugiej strony, ta ewentualna koalicja to coś, czego PIS nie tylko nie chce, ale i nie jest na to przygotowane. Co innego podkupić kilku posłów, co innego zaś odłupać większość ugrupowania, gdzie w początkowym okresie Konfederacja będzie wyjątkowo buńczuczna i pozornie nieustępliwa. Oj, napoci się prezes jak nigdy dotąd...
"Gdzie kończy się logika, tam zaczyna się administracja".
Nie cierpię administracji.
Jestem absolwentem administracji.
Chcę zmieniać administrację.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania - przez Sebrian - 12.09.2023, 08:23

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości