Iselin napisał(a):Gawain napisał(a): Albo po prostu brak odpowiedzi odpowiadającej prawdzie. Rodzimowiercy i poganie to znacząca grupa a nie cholery nie ma w spisie stowarzyszeń, kręgów i grup nieformalnych.Rodzimowiercy są w spisie. 2039.
O ile mnie pamięć nie myli to tylko jedna organizacja. A organizacji jest multum.
DziadBorowy napisał(a):Gawain napisał(a): Albo po prostu brak odpowiedzi odpowiadającej prawdzie. Rodzimowiercy i poganie to znacząca grupa a nie cholery nie ma w spisie stowarzyszeń, kręgów i grup nieformalnych. Nie ma szeregu odłamów i wierzeń nieistotnych statystycznie a kropla do kropli i się tysiące zbierają. Nie ma popularnych odpowiedzi "metafizycznych" czyli nie uznawane są odpowiedzi "heretyckie" tj. Wierzę w feng shui, tarota i gwiazd siłę niezmierną, boginię matkę i zmawiam zdrowaśki bo mi się to nie kłóci ze światopoglądem. Brak odpowiedzi: "wiara własna" po prostu.
Jest przecież opcja "inne".
Ano tak. Tylko może nie zaznaczali, bo przynależność odczuwali z większą grupą? Z resztą nie wiem o co chodzi. To wszystko i tak jest dziwne.
Sebastian Flak