Lumberjack
kmat
Cytat:No ten, który oficjalnie ceni Prawa Człowieka i takie tam inne pierdoły...Ten to może i nie potępił, ale też nie pochwalił.
Cytat:No... pomoc dla nich uwarunkowana jest tym, że mają się właśnie nie zachowywać jak ruscy.No właśnie. Więc gdyby coś takiego Ukraińce jednak Ruskim wywinęli to myślisz, że byłoby odwracanie kota ogonem, czy od razu huzia na Józia? A pamiętasz jakie pomyje wylewały się na Amnesty International, gdy tylko zaczęli coś tam przebąkiwać, że być może ukraińskie wojsko naraża ludność cywilną na niebezpieczeństwo np. ustawiając swoją artylerię zbyt blisko zabudowań cywilnych?
Cytat:Ja nie wiem z kim tu łatwiej.No oczywiście, że z Żydami. Przecież są do nas bardziej podobni niż Palestyńczycy.
kmat
Cytat: Im dalej w las, tym bardziej wygląda to na jakąś ustawkę. Że specjalnie pozwolono na rajd Hamasu, aby mieć pretekst do czystki etnicznej.Jeśli ten cały Likud to faktycznie taki izraelski PiS, to ja tam w żadne ustawki nie wierzę.
O Lord, bless this thy hand grenade, that with it thou mayest blow thy enemies to tiny bits in thy mercy.