DziadBorowy napisał(a):lumberjack napisał(a): Szmatogłowcy są żywymi nośnikami złych treści zawartych w koranie. Ja nienawidzę islamu, koranu i szmatogłowych, bo to wszystko jest jeden chuj. Koran jak najbardziej można spalić, a z Europy należy wyjebać muslimów, którzy uważają, że homosiów należy tępić, i którzy chcą karać więzieniem apostatów, ateistów, niewierzących.
Wychodzi na to, że poglądy tych muslimów na ludzi takich jak Lumber są identyczne jak poglądy ludzi takich jak Lumber na muslimów.
Ależ dokładnie tak - masz 100% rację. Nie po to jestem ateistą, żeby teraz być jakimś miłosiernym i tolerancyjnym dzieckiem-kwiatem. Jestem z cywilizacji śmierci i zatrzymałem się na etapie kodeksu Hammurabiego.
Teoretycznie powinniśmy traktować muslimów u nas tak samo jak muslimy traktują takich jak my u nich w krajach. W praktyce jestem jednak trochę bardziej miłosierny, bo gdybym miał wobec nich zastosować całkowicie analogiczne traktowanie, to domagałbym się wprowadzenia kary śmierci dla ludzi od nas, którzy u nas w kraju przechodzą na islam. Ale niech znają me miłosierdzie i po prostu spierdaczają ze zgniłego Zachodu do swoich muslimskich rajów.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać