Nie, trzeba być cwanym i się nie dać królewiczom. Nie rozumie chłopak to niech się nie udziela. Dlaczego ja mam go rozumieć, a on już chce być wygodny? Ja oduczyłem się na forach, fejsach używania mojego tekstu dla jury. Dla mnie np. Ateista.pl to nie jest legend i jury pod jego postami, ja się dzielę wiedzą dla ludzi myślących. Co mi z tego że zaraz tu na dole objaśnię mu o co chodzi, jak podczas objaśniania pan z jury powie, że robię z filozofii k...e. Patrz temat "źródło swoistości". I po Ergo Proxy na scenę wkracza Lampart i chłonie oczywiście z dystansem, moje myśli.
Nie rozumie, jego problem, chce nauki to niech sobie poczyta książkę do fizyki, może inną drogą, na podstawie czarnej materii ogarnie qualia o które mi chodzi.
No nie wiem jak mu pomóc, ja tam nie jestem jury na tym forum i dlatego nabywam od was wiedzę.
Nie rozumie, jego problem, chce nauki to niech sobie poczyta książkę do fizyki, może inną drogą, na podstawie czarnej materii ogarnie qualia o które mi chodzi.
No nie wiem jak mu pomóc, ja tam nie jestem jury na tym forum i dlatego nabywam od was wiedzę.