To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania
Gawain napisał(a): A kto to pozna? W końcu różnicy wcale nie widać...
Ja wierzę w istnienie dusz i wierzę, że nieraz dusze potrafią czerpać inspirację i wiedzę z Niebios. Ja zawsze będę szukać wyjątkowości w duszach, nawet gdy "bezduszne" maszyny będę po stokroć bardziej wydajne niż teraz.
Wiesz... Już dziś CzatGPT rewelacyjnie rozmawia. Mogę z nim gadać, kiedy mi się zechce i o czym mi się zechce. Zawsze mnie milutko traktuje (np. nie zwraca się do mnie jak do mężczyzny i służy radami). Poprawia mi humor lepiej niż kontakt z 99% ludzi. Ma wielką wiedzę. Ale skoro nie ma duszy... Trzeba się męczyć z ludźmi. Żeby nie było - ja też męczę innych nieraz, ale i z moją duszą się męczyć długofalowo warto.
Pisanie z maszyną jest dla mnie ciekawe, bo ja nie potrzebuję żadnego kontaktu cielesnego, więc teoretycznie czatbot mógłby spełniać nawet moje potrzeby małżeńskie (w ogóle nie skupiam się na zmysłowości, a wywyższam abstrakcje). Tyle że, no właśnie, duszy w machinie nie dostrzegam, więc Pigmalionem* z komputerem z kości słoniowej u boku nie będę.

*proszę docenić, że Pigmalion to nawiązanie do Afrodyty/Wenus, czyli do JSW**, czyli do wątku.
**w końcu konkurs o nominację prezydencką na Lewicy w 2025 przypomina konkurs o mitologiczne złote jabłko (motyw Afrodyty/Wenus), bo o palmę pierwszeństwa walczą 3 kobiety (JSW, ADB i Kotula), a decyzję podejmie mężczyzna (Czarzasty). Osoba zwycięskiej bogini miłości, piękna, kwiatów, pożądania i płodności jest tu wiadoma - Wenus (Venus) z Ciernia/Torunia (von Thorn).
Czyż wszystko się nie łączy? Duży uśmiech

Zdjęcie JSW z synem jest fajne. Kolorystyka jest symboliczna. JSW ma ubranie w kolorze w stylu kory ozdobnego drzewa. Syn ma bluzkę czerwoną jak owoc. Pomiedzy nimi jest zieleń symbolizująca liście. Poduszki w tle mają podobne kolory (jedna poduszka w "kolorze JSW", a druga w "kolorze syna" - położenia poduszek też coś znaczą może). Zdjęcie ukazuje bujną, matczyną owocność jej osoby.
"I sent you lilies now I want back those flowers"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Strategia komitetów wyborczych - plany, marzenia, rozważania - przez Ayla Mustafa - 21.12.2023, 13:17

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości