ErgoProxy napisał(a): Candance Owens jest publicystką, znaną ze swoich podcastów i wystąpień medialnych. Jedyne co wyrażałem, to zaufanie do tej konserwatywnej, antyfeministycznej Murzynki, że ona nie mija się z prawdą.
Tak na serio i całkiem bez polemiki, co było powodem, że akurat tę osobę obdarzyłeś tak głębokim zaufaniem? Toć już nawet Twój opis świadcz o tym, że w kwestiach transdżenderowych nie musi być osobą obiektywną*. A szybki gugielek tylko dodaje tutaj znaków zapytania**. Być może jest w jej osobie coś, co mi umknęło, nie słucham podcastów internetowych.
(*To znaczy jeżeli osoba znana ze swoich poglądów publikuje jakieś dane zgodne ze swoimi poglądami, nie można wykluczyć wpływu poglądów na te dane. Inaczej gdy osoba znana z konserwatywnych poglądów publikuje dane potwierdzające progresywne tezy, czy na odwrót. Wydaje mi się, że nie trzeba tego tłumaczyć, ale nigdy nie wiadomo)
(**EDIT: Im więcej czytam, tym więcej znaków zapytania. GamerGate, redpiller-ka, Kayne West, pro-Putin żeby wymienić bardziej znane. Trudno mi sobie wyobrazić sytuację, w której brałbym pod uwagę branie pod uwagę jej tez czy poglądów)
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!