ErgoProxy napisał(a): Nie obdarzyłem jej tak głębokim zaufaniem. Piszę sobie na niszowym forum celem przewentylowania mózgownicy, nawet nie pod nazwiskiem, które mam w papierach.Naprawdę aż tak chcesz się obnosić z brakiem szacunku dla innych użytkowników forum?
Cytat:Co było powodem. Przyjrzałem się po prostu owocom, jakimi obrodziła Tuba i jakimi mnie raczy, co tylko szorty otworzę.Ale zdajesz sobie sprawę, że Tuba Ci podaje takie rzeczy, jakie oglądasz i na jakiej reagujesz? Czy jesteś kolejną osobą, która będzie udawać, że nie wie, jak działają internety?
NB. fajna ta „symetria”, gdzie jedni walczą o życie, a drudzy o zawartość feeda na Tubie. Rzeczywiście, aby ocalić jakość feeda na Tubie ErgoProxy warto poświęcić życie kilku transpłciowych degeneratów, czy dziewczyn ze skłonnością do anoreksji.
Cytat:To jest dramat. Jesli chciałbyś dyskutować z tymi ludźmi, tak twarzą w twarz, całkiem poważnie musiałbyś się liczyć, że Cię obszczekają.Powiedział gość, który na merytoryczne zwrócenie uwagi, iż brakuje mu źródeł odpowiada „żabciu ma miesiączkę”.
Cytat:Jakbym miał pecha, toby mi jeszcze chuja ucieli i cyce przyszyli, bo za gówniaka lubiłem się stroić w matki biżuterię, sam nie wiem, czemu.A teraz proszę o źródło potwierdzające, że u jakiejkolwiek osoby dokonano fizycznej tranzycji tylko dlatego, że lubił czasem ekspresję innej płci i „miał pecha”
lumberjack napisał(a): Ważne jest to czy za jakiś czas będzie można krytykować bycie grubym czy nie. Bo o ile rozumiem, że niestosowne i głupie jest krytykowanie kogoś kto jest gruby z powodu genów o tyle jak najbardziej należy krytykować i szykanować grubość wynikającą z nadmiernego wpierdalania.No zajebiście. Rozumiem, że Ty widząc otyłą osobę na ulicy automatycznie robisz jej szeroką, holistyczną diagnozę i na jej podstawie udzielasz jej konstruktywnej krytyki opartej o czystą troskę o jej zdrowie.
Cytat: Bo niestety jeśli będziemy mili i kulturalni i nic nie będziemy mówić aby tylko nie urazić uczuć tych, którzy się obżerają, to staniemy w obliczu katastrofy. Właściwie to już stoimy. Ludzie bezmyślnie wpierdalają na potęgę te wszystkie KFC, a potem co drugi człowiek to grubas, a plaga otyłości to plaga wielu różnych chorób.I oczywiście masz jakieś informacje, z których wynika, że ta katastrofa wynika z niedoboru opierdalania ludzi za to, że są grubi.
Cytat:Trzeba promować amatorski sportNo trzeba. Wbrew temu, co Iselin udaje, że wierzy, nikt nie twierdzi, że promowanie sportu, czy zdrowego odżywiania jest fatfobiczne.