To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje!
ErgoProxy napisał(a): Nie obdarzyłem jej tak głębokim zaufaniem. Piszę sobie na niszowym forum celem przewentylowania mózgownicy, nawet nie pod nazwiskiem, które mam w papierach.
Naprawdę aż tak chcesz się obnosić z brakiem szacunku dla innych użytkowników forum?

Cytat:Co było powodem. Przyjrzałem się po prostu owocom, jakimi obrodziła Tuba i jakimi mnie raczy, co tylko szorty otworzę.
Ale zdajesz sobie sprawę, że Tuba Ci podaje takie rzeczy, jakie oglądasz i na jakiej reagujesz? Czy jesteś kolejną osobą, która będzie udawać, że nie wie, jak działają internety?

NB. fajna ta „symetria”, gdzie jedni walczą o życie, a drudzy o zawartość feeda na Tubie. Rzeczywiście, aby ocalić jakość feeda na Tubie ErgoProxy warto poświęcić życie kilku transpłciowych degeneratów, czy dziewczyn ze skłonnością do anoreksji.

Cytat:To jest dramat. Jesli chciałbyś dyskutować z tymi ludźmi, tak twarzą w twarz, całkiem poważnie musiałbyś się liczyć, że Cię obszczekają.
Powiedział gość, który na merytoryczne zwrócenie uwagi, iż brakuje mu źródeł odpowiada „żabciu ma miesiączkę”.

Cytat:Jakbym miał pecha, toby mi jeszcze chuja ucieli i cyce przyszyli, bo za gówniaka lubiłem się stroić w matki biżuterię, sam nie wiem, czemu.
A teraz proszę o źródło potwierdzające, że u jakiejkolwiek osoby dokonano fizycznej tranzycji tylko dlatego, że lubił czasem ekspresję innej płci i „miał pecha”

lumberjack napisał(a): Ważne jest to czy za jakiś czas będzie można krytykować bycie grubym czy nie. Bo o ile rozumiem, że niestosowne i głupie jest krytykowanie kogoś kto jest gruby z powodu genów o tyle jak najbardziej należy krytykować i szykanować grubość wynikającą z nadmiernego wpierdalania.
No zajebiście. Rozumiem, że Ty widząc otyłą osobę na ulicy automatycznie robisz jej szeroką, holistyczną diagnozę i na jej podstawie udzielasz jej konstruktywnej krytyki opartej o czystą troskę o jej zdrowie.

Cytat: Bo niestety jeśli będziemy mili i kulturalni i nic nie będziemy mówić aby tylko nie urazić uczuć tych, którzy się obżerają, to staniemy w obliczu katastrofy. Właściwie to już stoimy. Ludzie bezmyślnie wpierdalają na potęgę te wszystkie KFC, a potem co drugi człowiek to grubas, a plaga otyłości to plaga wielu różnych chorób.
I oczywiście masz jakieś informacje, z których wynika, że ta katastrofa wynika z niedoboru opierdalania ludzi za to, że są grubi.

Cytat:Trzeba promować amatorski sport
No trzeba. Wbrew temu, co Iselin udaje, że wierzy, nikt nie twierdzi, że promowanie sportu, czy zdrowego odżywiania jest fatfobiczne.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez zefciu - 08.03.2024, 07:51
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 21.05.2024, 02:37
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 15:51
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 19:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 12:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 13:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 14:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:03
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:09
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 16:36
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 19:52
RE: Shogun, książka i seriale - przez lumberjack - 29.04.2024, 21:58
RE: Shogun, książka i seriale - przez Sofeicz - 02.05.2024, 12:32
RE: Shogun, książka i seriale - przez zefciu - 30.04.2024, 07:26
RE: Shogun, książka i seriale - przez bert04 - 30.04.2024, 08:29
RE: Shogun, książka i seriale - przez Osiris - 30.04.2024, 08:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości