Osiris napisał(a): Czyli rozumiem, że tacy bogobojni aktywiści z organizacji "Operation Save America" którzy propagują wprowadzenie anty-aborcyjnych, anty-lgbt, anty-muzułmańskich przepisów włącznie z potencjalną karą śmierci za aborcję, są mile widziani. W końcu to nasze wspaniałe wartości chrześcijańskie, nie to co te prymitywne muslimy.
Ozyrysie, ja jestem prosty chłop. Prawie że anarchista, zwolennik niewpierdalajsizmu (to tak, żeby nie było już minarchistycznych nieporozumień).
Chcę, żeby ludzie mieli wolności osobiste i żeby była wolność słowa. Żeby Kapitan Państwo nie wpierdalał się tam gdzie nie trzeba, a tam gdzie powinien się wpierdalać niech się wpierdala tylko tyle ile trzeba. I jako prawie że anarchista nie będę popierał żadnych religii, bo kojarzą mi się z oddaniem wolności na rzecz wygodnego bezmyślnego podporządkowania się utartym, często głupim schematom i zasadom (jak. np. zakaz stosowania kondonów). To nie jest tak, że jest tylko przeciw islamowi. Jestem też przeciwko chrześcijaństwu jeśli z jego powodu w całym kraju całkowicie zakazuje się aborcji. To niech tacy wpierdalający się chrześcijanie spierdalają.
W niewpierdalajsizmie chodzi o to, żeby w życie nie wpierdalali się:
- państwo i jego urzędnicy
- religie (szczególnie te które mają największe wpływy czyli chrześcijaństwo i islam)
- ideologie (ekoterroryści, skrajne feministki, socjaliści, incele etc.)
Nie wiem jak to ci najładniej przedstawić...
Niech sobie chrześcijanie praktykują chrześcijaństwo; niech nie używają kondonów; niech płodzą po piętnaście dzieci, ale niech nie zakazują wszystkim aborcji.
Niech sobie feminazistki walczą o prawa kobiet, ale żeby nie było tak, że moi synowie nie dostaną się do jakiejś pracy czy na studia, bo ktoś sobie wymyślił jakieś parytety. Do roboty czy na studia niech idą ci, którzy najlepiej się do tego przygotowali - bez znaczenia powinno być posiadanie siusiaka czy psiapsiochy. Albo kolor skóry czy etc. - jebać to.
Niech sobie tolerancjoniści walczą o Black Lives Matter, tylko niech w takich USA nie ucierpią na tym pracowici i skorzy do nauki Azjaci.
Niech sobie muslimy jebią głowami o podłogę pięć razy dziennie i niech nie jedzą schabowych, ale jak zarzucają kobietom z Zachodu wyuzdany styl ubioru i z tego powodu je zaczepiają czy gwałcą jak np. w sylwestra w Niemczech - to niech wypierdalają. Ze swoją religią, stylem życia polegającym na narzucaniu innym swojego stylu życia - niech spierdalają. Jeśli uważają, że tylko w islami zawarta jest prawda i powinniśmy się wszyscy podporządkować naukom allaha (chuj mu w dupę) - to won z kraju.
Niech sobie ekolodzy kupują drogie elektryczne auta i domy ale niech się odpierdolą od ludzi, których stać tylko na stare używane spalinowe albo których nie stać na super nowoczesny dom. Jak za pośrednictwem państwa prześladują nieekologów i czynią ich życia nieznośnymi i bardzo drogimi - niech spierdalają.
Niech się incele podniecają swoją męskością, ale jeśli są agresywni czy nienawistni do kobiet - niech spierdalają.
Niech się geje gejują i ogólnie niech się LGBTowcy LGBTują, ale jeśli będą domagać się aby w ramach edukacji wmawiać dzieciom od małego, że mogą sobie wybrać płeć - to niech spierdalają.
Taki wolnościowy zamordysta jestem.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać