To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje!
lumberjack napisał(a): Chrześcijaństwo ujdzie, bo nie ma chrześcijaństwa praktycznie w życiu. Są tylko obrzędy. Aż dziwne, że PiS przegłosował ten zakaz aborcji.
A islam jak jest widać po współczesnych krajach islamskich.
Przecież dałem Ci przykład z USA i tamtejszych fanatyków, co to chcą zabijać kobiety dokonujące aborcji. Zapomniałeś? 
Cytat:No co, trzeba takie wybory podejmować, żeby byli u władzy tacy politycy, którzy uniemożliwią chrześcijanom wpierdzielanie się w życie niechrześcijan.
Ale jakoś się chrześcijanie wpierdzielają. Masz przecież cały wpis o obrazie religijnej w konstytucji i możesz zostać aresztowany jeśli jakimś religijnym zelotom będzie się wydawać, że zbeszcześciłeś ich przedmiot kultu. 

Cytat:To chciałbym, żeby dostała się na upragnione studia albo do wymarzonej pracy ze względu na posiadane kompetencje, wiedzę i umiejętności, a nie ze względu na posiadanie psiapsiochy.
Każdy by chciał, nie w tym rzecz. Chodzi o sytuację kiedy wiadomo, że występuje dyskryminacja i czy byłbyś zadowolony gdyby Twoja córka nie dostała pracy ze względu na to, że jest kobietą albo np. z powodu pochodzenia etnicznego. Co byś wtedy zrobił?

Cytat:W jak ochujałych czasach przyszło nam żyć, że tak oczywiste rzeczy trzeba tłumaczyć Smutny
Straszne. Ja czegoś nie wytłumaczyłem do końca albo Ty nie zrozumiałeś - niezwykle tragiczne czasyDuży uśmiech

Cytat:Idź se na osiedla przyczep kempingowych zamieszkałych przez white trash people poopowiadać im o systemowym rasizmie i o uprzywilejowanych białasach.
Czyli parafrazując - A u nas też białych bijąUśmiech

Cytat:Część murzynów w USA ma ten sam problem co u nas jacyś patoelojołziomale blokersi - imponuje im fakanie policji, dilowanie, życie Tupaca Shakura. Działają tam Bloodsi i Cripsi - te gangi to jest jak jakieś państwo w państwie. To nie jakiś państwowy systemowy rasizm tylko zryta mentalność hamuje rozwój tych ludzi. U nas, w Polsce, też jest Ciemna Strefa, jakieś Bonusy RPK itp. "gangsterzy", którzy ryją patologii beret i czynią ją jeszcze bardziej patologiczną. Promowanie dilowania, złodziejstwa, kurestwa i napadów. I nie da się nawet u nas mówić o systemowym rasizmie, bo wszyscy tu są biali. Patologia to kwestia mentalności a nie koloru skóry.
Czyli nie ma systemowego rasizmu w USA gdyż u nas też jest patologia. Co ma jedno do drugiego? 
Cytat:Kurde, to gdzie ty mieszkasz, w Watykanie czy co? Jak byłem w UK, to jeden z moich kumpli, który pracował na kontroli jakości foteli samochodowych codziennie narzekał, że pracuje obok nawiedzonego allaha, który namawiał go do poznania i przyjęcia islamu.
Mieszkałem ponad 20 lat w Polsce i od małego miałem chrześcijańską indoktrynację rodzinną na bierząco. Ciągle mam i to od wielu ludzi gdy przyjeżdzam w odwiedziny, również znajomych. Tymczasem w UK nic takiego mnie nie spotkało. 
Cytat:Ty to nigdy nigdzie nie miałeś problemu z islamem tylko jak zawsze standardowo masz problemy z chrześcijaństwem. Może pojedź sobie gdzieś do jakiegoś Iranu, liźnij się z chłopakiem i zobaczymy czy narzucą ci swój światopogląd czy może od razu sznur na szyję.
Mam kłamać, że miałem problemy żebyś poczuł się lepiej? 

Cytat:No i znowu w kółko to samo. Przecież już to przerabialiśmy w innym temacie. Normy emisji spalin dla aut osobowych są już tak bardzo wyśrubowane przez ekoterrorystów, że są już po prostu nie do spełnienia. Samochody spalinowe w pewnym momencie nie zostaną po prostu dopuszczone na rynek EU. Siłą rzeczy trzeba będzie kiedyś kupić elektryka. Ale "nikt nikomu nic nie każe"...
Czyli nie masz problemu z truciem ludzi dookoła dla własnej wygody. Czy ustawa antysmogowa w miastach to też ograniczenie Twojej wolności do zatruwania ludziom życia?

Cytat:A jak wyglądają kraje Beneluxu a jaka jest sytuacja transportu w Polsce? Tutaj bez auta to jak bez ręki czy nogi
Niby czym się różnią tamtejsze miasta od polskich?

Cytat:Materiał z Deutsche Welle, żeby nie było, że z jakiejś szurskiej prawackiej stacji wyszukującej na siłę marksizmów kulturowych i innych łołków.

Wiec proszę nie pierdol, że nikt tego nie robi.

Ale przecież tam jest jasno powiedziane, że dzieci same wyczuwają kim są i nikt ich do niczego nie zmusza. Ja tuta nie widzę problemu. Poza tym, to jedno prywatne przedszkole w Szwecji i nikt nikomu nie każe aby tam zaprowadzić swoje dziecko. Co ciekawe akurat podobno jest popularne. Chcesz zabronić rodzicom wysyłać dzieci do innych placówek niż tradycyjne? Taki z Ciebie wolnościowiec?Uśmiech

Cytat:To ile osób zbanował/wypierdolił z forum fanatyk wolności Lumberjack?

Wolność nie opiera się jedynie na tym, co możesz wypowiedzieć. Chciałeś zabronić przyjazdu do kraju ludziom z powodu tego, co myślą albo raczej tego, co Tobie się wydaje, że myślą:

"Jeśli uważają, że tylko w islamie zawarta jest prawda i powinniśmy się wszyscy podporządkować naukom allaha (chuj mu w dupę) - to won z kraju."

Bardziej Orwell mi tutaj się kojarzy. Żyjesz w kraju w którym jest pełno przedstawicieli Kościoła którzy uważali (ciągle pewnie wielu z nich uważa) , że powinniśmy się podporządkować naukom Jezusa. Ich też należy wypierdolić z kraju w imię wolności?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Osiris - 11.03.2024, 09:37
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 21.05.2024, 02:37
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 15:51
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 19:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 12:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 13:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 14:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:03
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:09
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 16:36
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 19:52
RE: Shogun, książka i seriale - przez lumberjack - 29.04.2024, 21:58
RE: Shogun, książka i seriale - przez Sofeicz - 02.05.2024, 12:32
RE: Shogun, książka i seriale - przez zefciu - 30.04.2024, 07:26
RE: Shogun, książka i seriale - przez bert04 - 30.04.2024, 08:29
RE: Shogun, książka i seriale - przez Osiris - 30.04.2024, 08:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości