Dwa Litry Wody napisał(a): Czytałaś w ogóle to co wcześniej napisałem?Tak. I co w związku z tym? Jeśli chodzi Ci o nakaz, to tak podejrzewam - producent nie wyda na to kasy, raczej zrezygnuje z reklamy w telewizji i poszuka alternatywnych metod promowania się lub zaczną się jakieś sztuczki. Czarno to widzę.
Osiris napisał(a): Hansa wyjaśnienie nie zmienia sensu jego i mojej wypowiedzi. Jemu się wydaje, że brak sprzeciwu wobec związków partnerskich to jest jakaś strasznie zaawansowana idea lewicowa. Może w PolsceZ Hansem chyba mieliście jakieś zakłócenia komunikacji.
Osiris napisał(a): Przejeżdzam się czasem po Polsce południowo-wschodniej i widzę co drugi, nowy, wypasiony dom, kilka samochodów a Ty mi tu piszesz takie rzeczy. Czyżby w innych częściach kraju było gorzej?W Polsce istnieją spore różnice majątkowe. Niektórzy mają wypasione domy i kilka samochodów, inni starego kaszlaka, którym dojeżdżają do pracy. W różnych częściach Polski.
Co do wyników wyborów: uważasz, że te kilka milionów, które zagłosowały na KO i Lewicę, to konserwatyści?
lumberjack napisał(a): Nie rozumiem tego. Biedny powinien być chudszy i zdrowszy. Z biedy powinno się jeść kaszę gryczaną, której masz 4 porcje za 1zł każda, a nie kubek KFC, który kosztuje 15 zł i jest na jeden raz.Raczej trudno jeść samą kaszę, człowiek potrzebuje też innych produktów. A te zdrowsze są z reguły droższe. Syfne mięso jest tańsze niż dobre mięso. Dobre ryby mają ceny wywalone w kosmos. Żywność z dodatkiem cukru jest tańsza niż zdrowa żywność. Nawet biedniejsze osoby czasami gdzieś wychodzą, a KFC i McDonald jednak wciąż są tańsze niż eleganckie knajpki z dobrej jakości daniami.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.