Kontestator
Cytat:Mam wrażenie, że tutaj faktycznie powinny wejść w ten konflikt jakieś siły zewnętrzne i zrobić przesiedleń niczym Stalin po II WŚ. Stworzyć dwa państwa, powiedzieć Żydom wy wypierdzielać na północ, Palestyńczycy wypierdzielać na południe. Zbudować mur na granicy, zaminować obszar. Bo inaczej oni będą zawsze się wybijać niczym dzikusy.W sumie taki model realizowany jest aktualnie w Gazie – Żydzi wzięli północ i przygotowują ją pod swoje osadnictwo, a Palestyńczycy wypierdalają na południe. Mur i miny to pewnie tylko kwestia czasu.
Cytat:Obie strony przekroczyły chyba wszelkie możliwe granice.A ja myślę, że obie strony dopiero się rozgrzewają.
Cytat:Nie wiem czym różni się ten 3 krotny atak na wolontariuszy od tego jak ostatnio w Odessie kacapy dokonały bombardowania po czym za klika minut znowu zaatakowali to samo miejsce aby zabić pracujących tam strażaków.Myślę, że jego ekscelencja Jakow Liwne na pewno by ci to wytłumaczył.
O Lord, bless this thy hand grenade, that with it thou mayest blow thy enemies to tiny bits in thy mercy.