Osiris napisał(a): Na tysiąc innych sposobów. Nie trzeba pokazywać białego rasisty który ratuje nie radzących sobie imigrantów rzucacając mięso co chwilę gdyż wtedy wielu może odnieść błędne wrażenie, że rzucanie takich wyzwisk jest w sumie ok skoro przecież się uratowało biedaka. Można by na przykład pokazać społeczność tej miejscowości która zmienia nastawienie zamiast kolejnego filmu amerykańskiego bohatera w pojedynkę rozwiązującego problem. Ale wątpię byś to zrozumiał skoro sam używasz słowa "żółtek" swobodnie.
Widzę że naprawdę lubisz się po prostu przypierdalać. No używam tego słowa swobodnie. Używam też słowa czarny albo murzyn, a nie Afroamerykanin. Piszę też często na Ukrainie a nie w Ukrainie. Tyle tylko że z tego wszystkiego nie wynika że gardzę tym o kim piszę. I nie przeszkadza mi gdyby ktoś mnie nazwał białasem. A wieśniakiem już zdarzyło się jednej osobie mnie nazwać. Jej intencją było akurat obrażenie mnie ale powiedziałem jej że nie czuję się obrażony bo nie widzę niczego złego w mieszkaniu na wsi czy byciu ze wsi. Można i redneckiem mnie nazwać, bo w sumie to jestem nim. Redneckiem blokersem

Po co być takim drętwym człowiekiem wyczulonym na każde słowo? Jedynie kiedy o muslimach piszę, że są szmacianymi łbami to piszę z intencją obrażenia. A po tym co odpierdala izrael też i o żydkach mam ochotę pisać obraźliwie. Ale jak napisać obraźliwie o Izraelczykach? "Izraelczycy to żydy"?

Osiris napisał(a): Czyli Ty wiesz lepiej od Koreańczyka, że czuł się obrażony gdy co chwilę ktoś rzucał w niego rasistowskimi wyzwiskami w imię anty-rasizmu.
Weź się lepiej zastanów czy to takie ważne że się poczuł obrażony. On jest jakimś wyznacznikiem tego jak ma się teraz każdy wypowiadać? O religiach też mam się wypowiadać oficjalnym tonem aby broń boże nie urazić uczuć chrześcijan, muslimów etc.?
Gdyby tacy ludzie jak ty dominowali w zachodnich społeczeństwach to nigdy nie powstałyby takie filmy jak np. Żywot Briana. Nie byłoby też żadnego South Parku. Bo jakiemuś jednemu drętwemu z drugim "coś" kurwa zawsze musi przeszkadzać.
Teraz robię remont u księdza. Na przerwie pokazywałem mu urywki Chłopaków z baraków ( tak, to mój poziom humoru i subtelności). Ksiundz zniesmaczony powiedział mi że oglądanie takiego czegoś to straszna strata czasu. Ja mu na to że chodzenie na pielgrzymki to dopiero strata czasu i marnowanie energii. Powiedziałem mu że gdyby każdy pielgrzym wziął ze sobą chociaż po jednej paczce to przynajmniej DPD miałoby z tego pożytek. I co - i nic. Dalej se kurwa mimo wszystko żyjemy. Nikt nikogo nie pozwał. Ksiundz mnie za urazę uczuć religijnych a ja księdzu też odpuściłem urazę moich uczuć chłopakozbarakowych. Wyobrażasz sobie życie w takich niekomfortowych warunkach, że człowiek słyszy coś co mu się nie podoba a mimo to nie przeżywa i żyje dalej? Bo ja tak.
Osiris napisał(a): Pewnie że nie. To może teraz zacznij wrzucać "n-word" skoro to nie jest żaden problem a tylko wymysł lewackiej poprawności politycznej.
Co? Tera przecież nie trzeba nawet słowa na n. Lewakom nawet zwykły "murzyn" już przeszkadza.
A murzynek Bambo Tuwima to już pewnie istny horror.
Osiris napisał(a): Ale kto jest tym snowflakiem? Zaszczuci i dyskryminowani imigranci?
Wszyscy drętwi ludzie co zapomnieli se kija z dupy wyciągnąć.
Osiris napisał(a): Czyli teza jest taka, że lewacki i tęczowy rząd Kanady tłamsi mniejszości etniczne Kanady. Ale to, że poprzednie rządy kanadyjskie robiły prawdziwe piekło w tym względzie, to już Ci umknęło gdyż do teorii lewackiego totalitaryzmu nie pasuje.
Przecież on właśnie napisał dokładnie o tym o czym ty myślisz że mu umknęło

To jak już jesteśmy przy słowie na n. Czy ktoś zauważył jakiekolwiek społeczne oburzenie na czarnych z USA? Ostatnimi czasy mega modne jest w USA twerkowanie. Teledyski z trzęsącymi wielgachnymi dupelachami biją rekordy popularności.
https://youtu.be/LjxulQ1bEWg?si=9g9pVsaZX8oaHQex. Półtora miliarda wyświetleń. Cały świat macha dupą a feministki co na to? A rządy państw walczące z dyskryminacją co na to? Przecież jak na dłoni, a raczej jak na dupelachu, widać że cały świat ma problem ze sprowadzaniem kobiet do roli trzęsących dupkami wyuzdanych dziweczek. I o zgrozo tym kobietom się to chyba podoba. Że mogą se tak pomachać i być uprzedmiotowionym obiektem pożądania seksualnego.
Kobiety czorne i nie tylko bo biołe też machajo tymi dupami i machajo. Do piosenek czornych raperów, którzy cały czas rapujo "machaj tym suko" (bitch) , "szmato" tudzież "dziwko" (whore). Machajo też do piosenek czornych kobiet takich jak Nicki Minaj czy Cardi B, które same o sobie i innych kobietach rapują że są sukami, dziwkami, że lubią robić pałę etc.
Gdzie są ci wszyscy kurwa politpoprawni ludzie gdy wypadałoby zjebać całą czarną kulturę za uprzedmiotowianie kobiet? Pewnie są zajęci twerkowaniem
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać