Hans Żydenstein napisał(a): Ty przeczytaj :Przecież pytałem się o konkrety a nie o jakieś ogólniki. Znowu problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Tymczasem przytaczasz opinię jakiejś organizacji, przetłumaczonej w dodatku na polski zamiast tekstu ustawy.
Cytat:Ustawa nakłada drakońskie kary za niektóre rodzaje wypowiedzi w tym karę dożywotniego pozbawienia wolności za bardzo szeroko i niejasno zdefiniowane przestępstwo 'podżegania do ludobójstwa
Cytat:Cytat:ErgoProxyNie zrozumie, bo on generalnie mało rozumie.
Ale głupi ci Egipcjanie. Teza jest taka, że poprzednie rządy kanadyjskie miały brunatne geny i mózgi, a jak się już dłużej nie dało, to się przebrały na tęczowo i dalej wydalają brunatne ustawy, tylko kosztem kogo innego. Politycy kłamią, zrozum to wreszcie.
Niemożliwe, politycy kłamią? I to z obu stron? Czuję się oświecony przez takich dwóch tytanów intelektu

lumberjack napisał(a): Gdyby tacy ludzie jak ty dominowali w zachodnich społeczeństwach to nigdy nie powstałyby takie filmy jak np. Żywot Briana.Przecież Żywot Briana powstał w czasach cenzury i poprawnośći politycznej o jakiej tobie się nie śniło, także argument do dupy.
Cytat:Nie byłoby też żadnego South Parku. Bo jakiemuś jednemu drętwemu z drugim "coś" kurwa zawsze musi przeszkadzać.
Ale ja nie mam zamiaru niczego tobie zabraniać - to w twoim mózgu coś takiego się ubzdurało, że ktoś będzie zakazywał języka. Pytanie tylko po co nazywać kogoś obraźliwym określeniem skoro można powiedzieć do niego normalnie? Jakby ktoś nazywał ciebie tępym głupkiem bez przerwy, to byłoby ok?