Zefciu, głupi jesteś, albo głupiego udajesz, żeby się asekurować, kiedy ktoś kogoś zgnoi (na śmierć?) powołując się na twoje wypisy. Wynikanie jest dorozumiane z kontekstu dyskursu, jaki uprawiasz i ty to doskonale rozumiesz, albo - no właśnie, albo pora zmienić zawód, bo gramatyki bezkontekstowe zeżarły wszystkie wolne neurony w istocie szarej.
Kontroluj, co wydalasz na forum i synchronizuj z myśleniem, bo inaczej dyskusja z tobą traci sens. "Ja mam rację, bo ja mam rację, a inni nie mają racji, bo ja ich obśmiewam" (do wołkizmu w sumie pasuje).
zefciu napisał(a):Ale naprawdę sugerujesz, że transpłciowość ma się stać nową normą i teraz każdy będzie transpłciowy? Czy po prostu „nowa norma” to niegnojenie transów.Napisałem wyraźnie, a jeśli masz problemy ze zrozumieniem prostych tekstów, to przedszkole jest na dole forum. Może pora otworzyć?
Kontroluj, co wydalasz na forum i synchronizuj z myśleniem, bo inaczej dyskusja z tobą traci sens. "Ja mam rację, bo ja mam rację, a inni nie mają racji, bo ja ich obśmiewam" (do wołkizmu w sumie pasuje).