ErgoProxy napisał(a): Zefciu, głupi jesteś, albo głupiego udajesz, żeby się asekurowaćPowtarzam — gdybyś tak rzeczywiście uważał, to byś wyjaśnił, czemu tak uważasz. A rzucanie gównem na oślep pokazuje, że nie uważasz.
Cytat:kiedy ktoś kogoś zgnoi (na śmierć?) powołując się na twoje wypisy.No i znowu. Kto kogo miałby zgnoić na śmierć powołując się na moje wpisy? Ja wiem, że istnieje silna tendencja do odwracania kota ogonem i stosowania „oskarżeń w lustrze”, ale jakoś tej plagi transfobów zaszczutych na śmierć przez transów, rasistów zaszczutych na śmierć przez mniejszości, czy tym podobnych się nie obserwuje. A plagę samobójstw wśród osób transpłciowych — już tak.
Cytat:Wynikanie jest dorozumiane z kontekstu dyskursu, jaki uprawiasz i ty to doskonale rozumiesz, albo - no właśnie, albo pora zmienić zawód, bo gramatyki bezkontekstowe zeżarły wszystkie wolne neurony w istocie szarej.Ziew.
Cytat:Napisałem wyraźnie, a jeśli masz problemy ze zrozumieniem prostych tekstów, to przedszkole jest na dole forum. Może pora otworzyć?Ziew.
Cytat:"Ja mam rację, bo ja mam rację, a inni nie mają racji, bo ja ich obśmiewam"Ja mam rację, bo przedstawiłem swoje argumenty, a Ergo nie ma racji, bo poza podawaniem propagandowych hasełek niczego nie przedstawił. Zatem godzien jest, by go obśmiewać, bo rzeczywiście taki sługus szkodliwej dla samego siebie opcji politycznej, który bezmyślnie podaje jej hasełka jest śmieszny.