Osiris napisał(a): To po co wrzuciłeś "badanie" stwierdzające, że istnieją biologiczne podstawy preferencji różnych typów urodyPo to, żeby pokazać, że badacze szukają przyczyn określonych preferencji także na gruncie biologii. Po to aby tezy "to wszystko tylko i wyłącznie wpływ kultury" nie stawiać za jakiś pewnik. Nie mam w tym żadnego "prawackiego" interesu, żeby bardziej mi były miłe takie a nie inne przyczyny określonych preferencji w kontekście atrakcyjności.
Cytat: Coś stwierdziłeś, chciałeś się popisać jakąś znajomością tematu, wrzucając badanie po angielsku, pewnie myśląć, że i tak nikt nic nie sprawdzi i jak wyszło szydło z wora, to zniknąłeś.Nie mierz proszę innych swoją miarą. Skoro dla Ciebie forum to jakieś pole bitwy, które wyłania tchórzy i bohaterów a wrzucenie tekstu w języku angielskim ma służyć do popisywania się, no to tylko pogratulować. Jakbym miał tekst po polsku to wrzuciłbym w języku polskim. Może rzeczywiście angielski dla imigranta z UK to jakiś powód do dumy, bo tyle z tej migracji chcąc nie chcąc wyciągnąć musiał...
Zarejestrowałem się tutaj blisko 15 lat temu i przez spory czas byłem aktywny. To wystarczająco długo, żeby nie myśleć w takich dziecinnych kategoriach. No cóż, uważaj sobie co tam chcesz.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN