Baptiste napisał(a): Po to, żeby pokazać, że badacze szukają przyczyn określonych preferencji także na gruncie biologii. Po to aby tezy "to wszystko tylko i wyłącznie wpływ kultury" nie stawiać za jakiś pewnik. Nie mam w tym żadnego "prawackiego" interesu, żeby bardziej mi były miłe takie a nie inne przyczyny określonych preferencji w kontekście atrakcyjności.I dlatego wrzuciłeś praktycznie bezwartościowe badanie. Bo "badacze szukają". A nie lepiej byłoby sprawdzić, czy rzeczywiście coś znaleźli i nie powtarzać bezmyślnych stereotypów i niesprawdzonych teorii?
Cytat:Nie mierz proszę innych swoją miarą. Skoro dla Ciebie forum to jakieś pole bitwy, które wyłania tchórzy i bohaterów a wrzucenie tekstu w języku angielskim ma służyć do popisywania się, no to tylko pogratulować. Jakbym miał tekst po polsku to wrzuciłbym w języku polskim. Może rzeczywiście angielski dla imigranta z UK to jakiś powód do dumy, bo tyle z tej migracji chcąc nie chcąc wyciągnąć musiał...
Zarejestrowałem się tutaj blisko 15 lat temu i przez spory czas byłem aktywny. To wystarczająco długo, żeby nie myśleć w takich dziecinnych kategoriach. No cóż, uważaj sobie co tam chcesz.
Wyczuwam tutaj jakąś urazę w Twojej wypowiedzi.
Ja nie wiem co się dzieje z tą dzisiejszą prawicą; tak głośno krzyczą o wolności słowa a sami obrażają się o byle co