Hans Żydenstein napisał(a): Podałem w tamtej dyskusji dowody. Według oficjalnych statystyk większość gwałtów zbiorowych w Berlinie w 2023 roku, bo aż 54%, było sprawką imigrantów.
Potem dyskutowaliśmy o pozostałych 46% i były spekulacje na temat tego ile dodatkowych imigrantów było w tych pozostałych 46%. Ciszy nie było, co najwyżej po pewnym czasie znudziło mi się czytanie moich przekręcanych słow.
Dyskusje były zarówno o wartości poznawczej tych 54% imigrantów jak i 46% tych nie-imigrantów. A jak już raczyłeś przypomnieć mi, że chodzi o gwałty zbiorowe, to też znalazłem anec-datę:
https://wiadomosci.wp.pl/niemcy-osadzili...096080256a
Ośmiu z dziewięciu oskarżonych o gwałt zbiorowy to cudzoziemcy. Zgodnie z wtorkowym orzeczeniem na karę bezwzględnego pozbawienia wolności skazany został jedynie 19-letni Irakijczyk. Pozostali otrzymali wyroki w zawieszeniu na czas próby (wśród nich znalazł Polak) lub sąd podejmie decyzję o zawieszeniu wykonania kary w późniejszym terminie.
Cytat:Tutaj np. znaleźli, że kobiety preferują mężczyzn wyższych.
I dlatego była ostatnio burza w szklance wody, że jakaś tam polska aktorka trzecioligowa uważa Tomcia Cruise za nieprzystojnego, bo ma jedynie 170 cm wzrostu. Tomcio z pewnością płacze po takim tekście ocierając łzy banknotami 100-dolarowymi.
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!