Hans Żydenstein napisał(a): Podałem w tamtej dyskusji dowody. Według oficjalnych statystyk większość gwałtów zbiorowych w Berlinie w 2023 roku, bo aż 54%, było sprawką imigrantów.W momencie jest to już żałosne. Dowody podałeś na co? Przecież miałeś udowadniać, że znaczna część tych 46% to muzułmanie. Gdzie te dowody?
Potem dyskutowaliśmy o pozostałych 46% i były spekulacje na temat tego ile dodatkowych imigrantów było w tych pozostałych 46%. Ciszy nie było, co najwyżej po pewnym czasie znudziło mi się czytanie moich przekręcanych słow.
Cytat:Tutaj np. znaleźli, że kobiety preferują mężczyzn wyższych. Badanie przeprowadzone w Szwecji i Portugalii :
https://humboldt-dspace.calstate.edu/bit...sFinal.pdf
No nie. Autor tej pracy dyplomowej próbuje argumentować, za pomocą swojego matematycznego modelu genetycznego (którego sens z pewnością jesteś w stanie wytłumaczyć), że kobiety preferują wyższych mężczyzn ponieważ dzisiaj mają wolność wyboru i nie ma aranżowanych małżeństw, wobec czego rzekomo pokazują, co tak naprawdę chcą, w przeciwieństwie do tych z XIX w. które były stłamszone. Szkoda tylko, że po pierwsze, dzisiaj również funkcjonują jakieś kulturowe normy oraz preferencje ( co powoduje, że trudno sprawdzić, jaki element ma podłoże biologiczne) a po drugie, co z pozostałymi dwustoma krajami, nie wspominając o pozostałych epokach historycznych? W jaki sposób jesteśmy w stanie oddzielić to, co ewolucyjne od kulturowego? No i jak sprawdzić czy kobiety preferują wyższych biedaków od niskich bogaczów lub odwrotnie? Albo wysokich głupków od niskich inteligentów?
Cytat:Anegdotycznie mogę powiedzieć, że wiele razy usłyszałem komplement na temat swojego wzrostu od kobiet.Anegdotycznie, to Sartre miał 153 cm wzrostu, specyficznej urody, ślepy na jedno oko i nie dbający o ubiór a raczej na powodzenie u kobiet nie narzekał.