Hans Żydenstein napisał(a): Ale to jest Twoja teza, więc ty ją sobie udowadniaj. Ja miałem tezę podobną, ty ją przekręciłeś. Aspirujesz do przekręcacza nr.2 na tym forum?
Zachowujesz się jak dziecko, które zostało przyłapane na kłamstwie i próbuje udawać, że nikt nie zauważył.
Napisałeś: "Raczej pewnie znaczna część tych 46% to "Niemcy", którzy są muzułmanami i innymi przybyszami z dalekich krain.
Tak jak pisałem, polskie media głównego nurtu w imię poprawności politycznej nie podają tych danych."
Jak długo będziesz zgrywał idiotę?
Cytat:A jednak seksualna rewolucja nastąpiła i nie można tego zanegować.A kto to neguje? Chodzi o wpływ ówczesnej i dzisiejszej kultury oraz wzorców na zachowanie i to, że trudno te elementy zanegować. A skoro tak, to jak wyodrębnisz tą rzekomo wrodzoną preferencję kobiet do wysokich mężczyzn?
Cytat:No właśnie co z nimi? Tam wyjdzie inaczej, że średni wzrost malał?W innych krajach mogą być po prostu inne wzorce kulturowe.
Cytat:I co jeszcze chcesz sprawdzać? Bo widzę, że masz dużo pomysłów na kolejne badania.To jest pytanie do ciebie, przecież skoro kobiety rzekomo preferują wysokich mężczyzn, to czy będą również preferować wysokich głupków czy może intelekt faceta nie ma znaczenia?
Cytat:Znalazłem jeszcze z Danii : https://royalsocietypublishing.org/doi/1...20150211F1A co to w ogóle znaczy? Wrzucenie randomowego badania bez żadnego wyjaśnienia nic dla mnie nie znaczy. Przeczytałeś to w ogóle? Jaki to ma związek z tematem?
Zostało jeszcze 199 krajów.
Mam wrażenie, że nie wiesz o co biega. Chodzi przede wszystkim o to, aby wykazać, że kobiety wybierają wysokich mężczyzn z powodów ewolucyjnych a nie kulturowych. Jak to zrobisz, skoro nie wiadomo jaki wpływ na preferencje kobiet mają ciągle różne czynniki społeczne i kulturowe?
Cytat:Bonus:
Kobiety bardziej pożądają tego, żeby mężczyzna był wyższy niż mężczyźni pożądają by kobieta była niższa. Kobiety były najbardziej usatysfakcjonowane, gdy ich partner był aż 21 cm wyższy :
https://www.sciencedirect.com/science/ar...6913000020
No i co z tego? Gdzie tu jest cokolwiek napisane o biologicznym atrybucie powodującym wybór wysokich mężczyzn przez kobiety?