To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje!
Osiris napisał(a): Zachowujesz się jak dziecko, które zostało przyłapane na kłamstwie i próbuje udawać, że nikt nie zauważył.

Napisałeś: "Raczej pewnie znaczna część tych 46% to "Niemcy", którzy są muzułmanami i innymi przybyszami z dalekich krain.

Tak jak pisałem, polskie media głównego nurtu w imię poprawności politycznej nie podają tych danych."

Jak długo będziesz zgrywał idiotę?

Zaczynam podejrzewać, że jesteś multikontem pracowitego moderatora. Te same teksty i zachowania.

No właśnie, napisałem, że raczej pewnie znaczna część z tych 46% jest muzułmanami i INNYMI przybyszami z dalekich krain. A Ty wmawiasz mi, że pisałem, że znaczna część jest muzułmanami. Powtarzam : muzułmanami i INNYMI przybyszami. Czytamy to łącznie.

Cytat:W innych krajach mogą być po prostu inne wzorce kulturowe.

Mam wrażenie, że nie wiesz o co biega. Chodzi przede wszystkim o to, aby wykazać, że kobiety wybierają wysokich mężczyzn z powodów ewolucyjnych a nie kulturowych. Jak to zrobisz, skoro nie wiadomo jaki wpływ na preferencje kobiet mają ciągle różne czynniki społeczne i kulturowe?

No i co z tego? Gdzie tu jest cokolwiek napisane o biologicznym atrybucie powodującym wybór wysokich mężczyzn przez kobiety?

Moja teza to, że kobiety preferują wyższych mężczyzn, wzrost ma znaczenie. Na ile to genetyka, na ile środowisko, to już kwestia przyczyn stanu rzeczy.

Ty rozumiem negujesz to, że kobiety preferują mężczyzn wyższych i domniemywasz, że jest to zależne od kraju i kultury.

To może wskaż mi kraj, gdzie kobiety preferują mężczyzn niższych. Będzie to jakiś punkt dla przyczyn kulturowych.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 21.05.2024, 02:37
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 15:51
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 19:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Hans Żydenstein - 05.06.2024, 23:12
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 12:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 13:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 14:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:03
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:09
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 16:36
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 19:52
RE: Shogun, książka i seriale - przez lumberjack - 29.04.2024, 21:58
RE: Shogun, książka i seriale - przez Sofeicz - 02.05.2024, 12:32
RE: Shogun, książka i seriale - przez zefciu - 30.04.2024, 07:26
RE: Shogun, książka i seriale - przez bert04 - 30.04.2024, 08:29
RE: Shogun, książka i seriale - przez Osiris - 30.04.2024, 08:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości