lumberjack napisał(a): Nie wiem Zefciu, mnie się wydaje, że w Wirginii lewacy dosyć mocno przedawkowali Progresan Postempu.Gdyż albowiem? Bo na razie to jest strategia Hansa niestety.
Cytat:Ciekawe kiedy zacznie się wysyłanie facetów uważających się za kobiety do żeńskich więzień.Czyli wysyłanie transkobiet, wyglądających jak kobiety, praktycznie skazanych na przemoc w męskim więzieniu do męskich więzień jest OK?
Cytat:Nie znam takiego przypadku.No właśnie. Zatem płakanie, że terroryzuje Cię polityczna poprawność, gdy ta sama polityczna poprawność innym ratuje życie jest trochę nie na miejscu.
Cytat:zasypywały nas tonami artykułówZ których oczywiście teraz ludzie stosujący tę retorykę nie potrafią przytoczyć nawet jednego.
Cytat:I nawet sam wielki Pan Donald TuskMogłeś nie zauważyć, ale nie jestem czcicielem Cesarza Europy.
Cytat:No islam np. może uświadamiać takich różnych młodych Niemców czy Francuzów pochodzenia algierskiego czy jakiegoś innego tego typu, że ogólnie Francja i Niemcy to zgniły Zachód do zajebania.Podobną rolę może spełniać też chrześcijaństwo. I ogólnie każda religia prezentująca przestarzałe normy społeczne.