lumberjack napisał(a): No i? ruscy też chlają najwięcej na świecie, więc może mają zjebaną percepcję rzeczywistości.A reszta krajów to co? Wszyscy mają zjebaną percepcję tylko nie oświeceni Polacy czy Czesi którzy muzułmanina na oczy nie widzieli.
Cytat:Osiris twierdzi, że we Francji tylko co piąty obywatel Francji ma niekorzystne zdanie o muzułmanach.Trzeba by sprawdzić, co myślą wyborcy Le Pen o muzułmanach i to napisać. Ale pewnie to zbyt dużo dla ciebie do sprawdzenia.
Jednocześnie w tejże samej islamolubnej Francji partia Le Pen dostała 32,5% głosów.
To chyba jest możliwe tylko jeśli islamofile nie poszli na wybory.
Cytat:Mam, badania Ipsos z 2018 roku. Z twojego spaniałego kraju: https://www.ipsos.com/sites/default/file...psos_0.pdfNo i super. Polacy są mniej homofobiczni od muzułmanów więc homofobia i ksenofobia Polaków jest ok? Nie rozumiem jaki to ma związek z tematem.
To tyle. Nie mam czasu na tłumaczenie. Jak dla mnie to oni są zdecydowanie za mało postępowi.
W wielkim skrócie: geje to chuje i nie powinni być w ogóle legalni. Kobity do garów i słuchać męża. Co czwarty muslim jest zdania, że apostatów należy całkowicie odciąć od rodziny. Dobrze, że nie było pytań o transów, bo by chyba zeszli na zawał.
https://areomagazine.com/2023/09/08/the-...omophobia/ - tu jest ciekawy art o tym, że lewactwo cały czas przemilcza homofobię muslimów.
Cytat:Najlepsze jest to, że szukam "uk muslims attitude towards lgbt" i ni chuja nic się nie da znaleźć. Tylko pierdyliard artykułów z różnych lat, z których wynika, że cały czas co drugi muslim uważa, że homosiowanie nie powinno być legalne. Tak samo "uk muslims attitude towards transsexualism" - nic, dosłownie nic.
Tak jakby naprawdę bano się ujawnić dane. Albo w ogóle jest strach przed zebraniem takich danych.
Cicho... lewacki spisek!
Cytat:A jakie są ich stereotypy? Dla mnie to oni są po prostu na średniowiecznym etapie chrześcijaństwa i zanim laicyzm utnie islamowi jojca upłynie jeszcze dużo czasu.Ale mnie osobiście chuj obchodzi co ty myślisz o tym na jakim są oni poziomie rozwoju. Pytanie było dlaczego kraje posiadające dużą mniejszość muzułmańką są wobec nich bardziej tolerancyjne. Odpowiesz czy będziesz dalej próbował dziecinnych sztuczek?
Cytat:Dla mnie nie ma sensu przyjmować muslimów, bo po co importować ciemnogród? Można przecież zachęcić do pracy w kraju o wiele bardziej kompatybilnych kulturowo ludzi.Jest pewien problem, ty oraz ludzie tobie podobni są sami całkowicie niekompatybilni kulturowo. Najpierw trzeba by polski ciemnogród odchamić.
Cytat:Homofobia i mizoginia są elementami islamu, a skoro próbuje się promować tolerancję wobec islamu to znaczy, że każdy kto chce wspierać islam chce jednocześnie wspierać homofobię oraz mizoginię. I jeśli tylko zadeklarujesz, że jesteś muzułmaninem to każdy bez problemu zaakceptuje twoje podejście do gejów czy kobiet.Analogicznie, skoro promujesz tolerancję wobec chrześcijaństwa i katolicyzmu to znaczy, że chcesz wspierać chrześcijaństwo i jednocześnie homofobię i mizoginię. Widzisz jak łatwo stworzyć idiotyczny komentarz na twoim poziomie?