Osiris napisał(a): A reszta krajów to co?
Reszta czyli co - Francja, Niemcy, UK? Przecież już o nich było.
Osiris napisał(a): Wszyscy mają zjebaną percepcję tylko nie oświeceni Polacy czy Czesi którzy muzułmanina na oczy nie widzieli.
Jeszcze raz to samo:
lumberjack napisał(a): W krajach gdzie muzułmanie są mniejszością i mają gówno do powiedzenia może się wydawać, że są spoko i że da się z nimi żyć.
Tak, da się z nimi żyć ale tylko wtedy kiedy są słabi. Staną się silni, to np. zakażą homoseksualizmu jeśli tylko będą mieli taką możliwość.
Nie wiem jak ci to wytłumaczyć. Z jednym kibolem w towarzystwie da się pogadać. Z dwoma też można w sposób cywilizowany koegzystować. Ale jak ich się zbierze stu w jednym miejscu to lepiej się ewakuować.
Mniejszość islamska w Europie to taki jeden kibol. Dobry chłopak, który zawsze dzień dobry mówił.
Osiris napisał(a): Trzeba by sprawdzić, co myślą wyborcy Le Pen o muzułmanach i to napisać. Ale pewnie to zbyt dużo dla ciebie do sprawdzenia.
Tego nie trzeba sprawdzać. To jest oczywiste, ale widocznie nie dla każdego

Osiris napisał(a): No i super. Polacy są mniej homofobiczni od muzułmanów więc homofobia i ksenofobia Polaków jest ok? Nie rozumiem jaki to ma związek z tematem.
Już nie pamiętasz co było parę postów wcześniej.
Osiris napisał(a): A propos tych ankiet i mapek. Jestem bardzo ciekawy sondażu wśród muzułmanów z Francji, UK, Niemiec czy czuliby się komfortowo gdyby ich syn był w związku z chłopakiem; córka z dziewczyną oraz czy zaakceptowaliby u swojego dziecka ateizm/apostazję lub bycie transem Uśmiech
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś takie sondaże poszukał i czego pewnie nie zrobisz.
Zrobiłem, poszukałem, podałem na forum. Twierdziłeś, że nie zrobię. Zrobiłem, a i tak źle. I zamiast się do tego odnieść sugerujesz, że pragnę usprawiedliwić zacofanie Polaków jeszcze większym zacofaniem muzułmanów.
I nie rozumiesz chyba czegoś jeszcze. Polacy, ta część homofobiczna, po prostu nie lubi homoseksualistów. To się objawia tym, że nie poprą legalizacji małżeństw homo.
Muzułmanie nie dość, że nie lubią, to dodatkowo popierają postulat aby homoseksualizm był nielegalny. Ponad połowa muzułmanów w twoim Jukeju gdyby tylko miała taką możliwość, to by zagłosowała za zmianami na szczeblu państwowym/prawnym aby UK wyglądała właśnie tak jak kraje islamskie, w których praktyki homoseksualne są prawnie zakazane.
Czy rozumiesz, że różnica jest nie tylko w procentach homofobii, ale też w jej rozmachu i rodzaju?
Odniesiesz się jakoś do tego czy osrasz jak zawsze?
Osiris napisał(a): Nie rozumiem jaki to ma związek z tematem.
Ano też i z tematem ma związek, bo dominuje w mainstreamowej narracji politycznej (na zachód od Polski) pierdolenie o multi-kulti tak jakby każda kultura, religia etc. były takie same i przemilcza się niewygodne fakty. To też niestety pokłosie politpoprawności, ale też i absurd bo dochodzimy do punktu gdzie nakazuje się szacunku do mniejszości etnicznych czy religijnych nawet jeśli owe mniejszości same chętnie by dyskryminowały.
Osiris napisał(a): Cicho... lewacki spisek!
A zamiast debilnego wyśmiewania mógłbyś po prostu podać jakieś badania czy sondaż przeprowadzony pośród muslimów na temat transseksualistów. Ale to pewnie zbyt dużo dla ciebie do sprawdzenia. Ja próbowałem i nie znalazłem.
Osiris napisał(a): Ale mnie osobiście chuj obchodzi co ty myślisz o tym na jakim są oni poziomie rozwoju.
O, a ja myślałem, że na poparcie tego co myślę podałem twarde argumenty, które ciepłym moczem oszczałeś.
Osiris napisał(a): Pytanie było dlaczego kraje posiadające dużą mniejszość muzułmańką są wobec nich bardziej tolerancyjne.
Nie wiem Ozyrysie. Może takim Niemcom jednak podobają się sylwestrowe gwałty i molestowania? Może rosjanom podoba się muslimska nienawiść do LGBT? Może Francuzi lubią gdy samochody się hajcują? Nie wiem; mnie się wydaje że im więcej migrantów tym większe poparcie dla antymigranckich partii - konkretnie w tych krajach, o których napisałeś. UK, Francja, Niemcy.
Osiris napisał(a): Jest pewien problem, ty oraz ludzie tobie podobni są sami całkowicie niekompatybilni kulturowo. Najpierw trzeba by polski ciemnogród odchamić.
O tak, najpierw trzeba zająć się lumberem, któremu nie przeszkadzają geje, transi i wolne kobiety, a dopiero potem zajmijmy się kwestią muzułmanów, którzy rozkazują kobietom chodzić w hidżabach i którzy gejów najchętniej trzymaliby w pierdlu. No, brawa za logikę.
Osiris napisał(a): Analogicznie, skoro promujesz tolerancję wobec chrześcijaństwa i katolicyzmu to znaczy, że chcesz wspierać chrześcijaństwo i jednocześnie homofobię i mizoginię. Widzisz jak łatwo stworzyć idiotyczny komentarz na twoim poziomie?
No nie, nie wspieram chrześcijaństwa. Najgorsza wizja dla mnie, to życie w kraju, w którym katolicy na poważnie zaczęliby traktować swoją religię. Toleruję obyczaje, obrzędy czy tam tradycję. A wspieram cywilizację śmierci - aborcję, eutanazję etc. Nie toleruję katolickiego wpierdalania się w życie wszystkich ludzi, którym za pośrednictwem kapitana państwo katolicy zakazali aborcji. Polski katolicyzm-wydmuszka - jestem na tak. Polski prawdziwy katolicyzm - a tfu, a kysz.
I tak - chrześcijaństwo propaguje homofobię - nie ma w tym nic idiotycznego.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać