To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje!
lumberjack napisał(a):W krajach gdzie muzułmanie są mniejszością i mają gówno do powiedzenia może się wydawać, że są spoko i że da się z nimi żyć.

Tak, da się z nimi żyć ale tylko wtedy kiedy są słabi. Staną się silni, to np. zakażą homoseksualizmu jeśli tylko będą mieli taką możliwość.

Ja tam nie patrzę na jakieś filmiki tylko czytam statystyki o krajach islamskich. I patrzę na to jak się zachowują u siebie, w swoich krajach, a nie na tych co na obczyźnie będąc w mniejszości gówno mogą.

Ale my nie rozmawiamy o tym dlaczego Ty nie lubisz muzułmanów ale o tym dlaczego stosunek Polaków do nich jest gorszy niż ludzi na zachodzie. A jakoś nie chce mi się wierzyć, że Polacy są bardziej wyczuleni na kwestie osób LGTB w państwach islamskich niż mieszkańcy znacznie bardziej liberalnego w tej kwestii zachodu. Owszem w wielu państwach islamskich homoseksualizm jest karalny ale nieśmiało przypomnę, że jeszcze kilka lat temu urzędnicy państwowi w Polsce powoływali strefy wolne od LGTB więc w tych sprawach jesteśmy mniej więcej w połowie drogi między islamem a zachodem. Dlatego też przyczyna tej niechęci musi być inna.

Tak samo co do liczebności. Gdyby chodziło tutaj o siłę muzułmanów to są oni przecież znacznie bardziej słabi w Polsce niż na zachodzie. Dlaczego zatem zachód lubi ich znacznie bardziej niż my?

Cytat:Nie wiem Ozyrysie. Może takim Niemcom jednak podobają się sylwestrowe gwałty i molestowania? Może rosjanom podoba się muslimska nienawiść do LGBT? Może Francuzi lubią gdy samochody się hajcują? Nie wiem; mnie się wydaje że im więcej migrantów tym większe poparcie dla antymigranckich partii - konkretnie w tych krajach, o których napisałeś. UK, Francja, Niemcy.

A może dla takiego Niemca czy Francuza muzułmanin to przede wszystkim kolega z pracy, czy sprzedawca w lokalnym sklepie (mniej więcej do tego ograniczał się mój kontakt ze społecznością islamską, gdy mieszkałem w UK) i jakoś zdaje sobie sprawę, że różnego rodzaju wyskoki to efekt działania patologicznej mniejszości. A Polak ma jedynie kontakt z filmikami na youtube przedstawiającą tą patologiczną mniejszość i ocenia muzułmanów tak jakby oceniać wszystkich chodzących na mecze piłki nożnej przez pryzmat kiboli.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 21.05.2024, 02:37
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 15:51
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 19:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez DziadBorowy - 19.06.2024, 06:51
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 12:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 13:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 14:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:03
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:09
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 16:36
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 19:52
RE: Shogun, książka i seriale - przez lumberjack - 29.04.2024, 21:58
RE: Shogun, książka i seriale - przez Sofeicz - 02.05.2024, 12:32
RE: Shogun, książka i seriale - przez zefciu - 30.04.2024, 07:26
RE: Shogun, książka i seriale - przez bert04 - 30.04.2024, 08:29
RE: Shogun, książka i seriale - przez Osiris - 30.04.2024, 08:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości