Baptiste napisał(a): Ten człowiek natomiast właśnie o tym mówiłAle co mówił? Co, poza swoimi frustracjami miał do przekazania? Jakie argumenty?
Cytat:Gdyby to było w Polsce to oczekiwałbym od organów państwowych weryfikacji stanu rzeczy.Lol. Rasizm systemowy jest w USA doskonale opisany na poziomie akademickim. I jakoś nie słychać, żeby antyłołkiści „oczekiwali od organów” aby coś zrobić. A nagle jeden gość coś tam pieprzy na randce i pojawia się oburzenie, że „coś należy zrobić”.
Cytat:Trzeba trzymać rękę na pulsie i reagować na każdy sygnał.No chyba że to sygnały, które przeczą Waszej narracji.
lumberjack napisał(a): Podobają mi się walki i efekty specjalne. A film zbiera cięgi za fabułę i drewnianą grę aktorów. No ale kto by tam się tym przejmował. Fabuła może i licha, ale najważniejsze, że pokazali lesbijki.No właśnie. Dobrym efektom specjalnym lisbijki nie przeszkadzają. A fabule przeszkadzają. Dlaczego? Chuj jeden wie. Ale narracji antyłołkistowskiej to nie przeszkadza.
Cytat:Bo z twojej wypowiedzi wynikałoby że problem dotyczy jakiegoś radykalnego odłamu muzułmanów, a nie islamu jako całości.Problem dotyczy UK jako całości.
Cytat:Oczywiście że tak. Jeśli kobieta naszprycuje się jakimiś sterydami, hormonami etc. żeby mieć lepsze wyniki sportowe to przecież jest to oszustwo względem innych zawodniczek.Ale ja przecież nie pisałem nic o dopingu. Nawiązywałem do wspomnianej przez Hansa Caster Semenyi, która jest przecież cisseksualną kobietą, a jednak została wykluczona.
Cytat:A ja pamiętam jak Merkel ogłosiła, że "jak uciekata, to dawaj ta do nas, refudżis łelkom. Damy radę. Nawet zawiesimy unijne prawo graniczne abyście mogli do nas wpaść na kawuchę i pogaduchy. Dawajta przyjeżdżajta, bedzie git".No i? Poza tym, że nie pozwoliła ruskim wywołać katastrofy humanitarnej, jakie szkody poniosły Niemcy z tego względu?
Cytat:"O kurwa, ale się narobiło, ale ich dużo. Nie mamy tyle kawuchy. Dajmy innym gości których zaprosiłam i którym ułatwiłam przyjazd aby pokazać jacy to Niemcy som super fajni".To są wszystko oczywiście cytaty dosłowne, prawda? Wcale nie chodziło o to, żeby stworzyć mechanizm solidarnościowy w obrębie całej Unii.