Baptiste napisał(a): które przecież nie było publiczne tylko nagrane bez jego wiedzyAle to nie jest mój problem, bo to nie ja używam tego nagrania na dowód czegoś.
Cytat:To sygnalistaPrzed chwilą pisałeś coś innego. Widać fakty mogą się zmieniać ze zdania na zdanie, zależy jakie akurat pasują do narracji.
Cytat:No jest, to konik amerykańskich, lewicowych socjologów. Tylko co z tego?No nie no. Nic z tego. Oczywiście — facet coś tam bredzi w knajpie — „uuuuu, należy trzymać rękę na pulsie”. Badacze opisują dokładnie, mierzalnie, systematycznie pewne zjawiska „to ich konik, co z tego”. Tak właśnie wygląda wśród współczesnej prawicy krytycyzm źródeł. A potem dziwota, że foliarze jakoś tak dziwnie się garną do jednej opcji politycznej.
Cytat:Antyłołkiści to w sporej mierze białasy. Dlaczego mieliby bardziej pochylać się nad sprawami, które ich nie dotyczą, a nie nad sprawami, które dotyczą ich białych tyłków?Już wyjaśniałem kiedyś.
Cytat:Inna sprawa, że twoja wrzutka o gwałconych kobietachPrzecież to nie ja wrzuciłem temat me too.
Hans Żydenstein napisał(a): Scenariusze, gdy kobieta zaczyna kusić i zaczyna całą tę grę też są możliwe.Oj biedacy. Chciałby taki producent filmowy postępować w duchu technokratycznym, ale ta wstrętna kobieta lgnie, szuka i zagubi się sama i jeszcze drugiego człowieka wciąga.
Iselin napisał(a): Właśnie załatwianie sobie czegoś przez układy, łóżko itp. jest krzywdzeniem osób, które się w ten sposób wygryza.Nie pisałem, że należy realizować swój potencjał nawet kosztem krzywdzenia innych, tylko że należy stworzyć taki system, gdzie ludzie mogą realizować swój potencjał.