To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje!
lumberjack napisał(a): To nie jest proste wyjaśnienie, bo popatrz na jednolitą etnicznie i religijnie, monokulturową społeczność Polaków - jak bardzo jest to podzielony i skłócony naród?  Ile różnych opinii odnośnie wszystkiego mają Polacy? Nie wzięło się znikąd powiedzenie, że gdzie dwóch Polaków tam trzy partie.
Skłócenie wewnętrzne nie wyklucza monokulturowości. Prosty przykład - muzułmanie, wbrew temu, co zawsze piszesz. 

Cytat:Przykro mi to powiedzieć, ale patrzenie na kolor skóry żeby ocenić czy dana społeczność jest różnorodna, to... no takie płytkie i rasistowskie.
Przecież nigdzie nie napisałem, że to jedyne kryterium. To przykład jak prawacy patrzą na rzeczywistość - różnorodne ufoki są okej ale różnorodni ludzie, w tym z różnego pochodzenia etnicznego, kulturowego, religijnego czy orientacji seksualnej, to już nie gdyż wtedy mamy "woke".

Hans Żydenstein napisał(a): Argumentum ad teoriem spiskowem. Nie, to nie są teorie spiskowe. Jeżeli przy oglądaniu disneyowskich filmów wasze klapki na oczach nie pozwalają wam zrozumieć, że nowe produkcje są tworzone pod określone dyktando, to po prostu zróbcie lepszy research na temat oficjalnych wytycznych w Disneyu, to nie są żadne "spiski".
Pisałem o twoim ciągłym powtarzaniu wpisów dotyczących wywiadu jakiegoś wice-dyrektora, rzekomej dyktatury Disney'a, Wielkiego Inkwizytora i tym podobnych bzdurach na które nie masz żadnego potwierdzenia, co zresztą sam przyznałeś. 

Cytat:Do tego Osiris nic nie zrozumiał z mojej wypowiedzi i zaczął mnie obrażać, że nie rozumiem jak świat wygląda. Brakowało jeszcze, żeby nazwał mnie katolem.

Śmieszny jesteś. Twierdzisz, że ciebie obraziłem mówiąc, że czegoś nie rozumiesz a sam również piszesz, że ja nic nie zrozumiałem. Jak widać, obrażanie może działać tylko w jedną stronę.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 21.05.2024, 02:37
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 15:51
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 19:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Osiris - 07.07.2024, 20:56
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 12:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 13:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 14:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:03
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:09
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 16:36
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 19:52
RE: Shogun, książka i seriale - przez lumberjack - 29.04.2024, 21:58
RE: Shogun, książka i seriale - przez Sofeicz - 02.05.2024, 12:32
RE: Shogun, książka i seriale - przez zefciu - 30.04.2024, 07:26
RE: Shogun, książka i seriale - przez bert04 - 30.04.2024, 08:29
RE: Shogun, książka i seriale - przez Osiris - 30.04.2024, 08:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości