To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje!
Hans Żydenstein napisał(a): Patrząc jak się ożywił ten wątek, ile postów zostało nastukanych, ale także na całą dyskusję w internecie, to nasuwa się jeden wniosek. Poprzez to otwarcie, Idea igrzysk olimpijskich została wypaczona. Zamiast o sporcie, ludzie zaczęli dyskutować o światopoglądzie.

No i do tego te zakłamanie, tak typowe dla współczesnej lewicy. Próba robienia z milionów ludzi osób zacietrzewionych, wręcz może chorych psychicznie, którzy mają zwidy.

Widzisz, ja się mogę zgodzić, że to do niczego nie było potrzebne. Ja nawet rozumiem, niezależnie od tego co tam faktycznie było przedstawione, że komuś mogło się to nie podobać, sam nie lubię takiej estetyki, lub ktoś mógł uznać to za obleśne. I git.

Problem w tym, że oburzający się stracili wszelki umiar w tym oburzaniu i widziałem postulaty od natychmiastowego powrotu Dudy z Francji, przez zerwanie z tym krajem stosunków dyplomatycznych po zaoranie Unii Europejskiej czy też opuszczenie Unii jako takiej. Wszystko okraszone sporą ilością hejtu czy wręcz wulgaryzmów wobec dyżurnych wrogów ideologii prawicowej.

Do tej pory postrzegałem te komentarze raczej jako celowo sterowane z zewnątrz, ale skoro sam piszesz o chorobie psychicznej to może też jest to jakieś wytłumaczenie.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 21.05.2024, 02:37
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 15:51
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 19:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez DziadBorowy - 29.07.2024, 19:35
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 12:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 13:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 14:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:03
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:09
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 16:36
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 19:52
RE: Shogun, książka i seriale - przez lumberjack - 29.04.2024, 21:58
RE: Shogun, książka i seriale - przez Sofeicz - 02.05.2024, 12:32
RE: Shogun, książka i seriale - przez zefciu - 30.04.2024, 07:26
RE: Shogun, książka i seriale - przez bert04 - 30.04.2024, 08:29
RE: Shogun, książka i seriale - przez Osiris - 30.04.2024, 08:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości