Osiris napisał(a): Ale co to są te tzw. uczucia lewackie? Jeśli chodzi o obrażanie i dyskryminację osób lgbt+, to ciągle można to w spokoju robić w Polsce. Natomiast obrażanie uczuć religijnych jest przecież karalne.
Obrażanie uczuć religijnych jest karalne ale Żywot Briana można sobie bez problemu obejrzeć. Nie wspominając o kabaretach, w których pełno skeczów odnośnie religii.
A co do obrażania i dyskryminacji osób LGBT to chodzi mi o to że już kurde strach napisać, że to nie jest normalne, bo już samo stwierdzenie, że to nie jest normalne jest traktowane jako wielka obraza.
A mnie chodzi o prostą rzecz i wcale nie chcę tym LGBTowcom ubliżyć (ale zdaniem lewactwa będzie to już obraza):
1) bycie transem to posiadanie umysłu/natury kobiecej w ciele mężczyzny lub vice versa
2) osoba trans dąży do normalności czyli do dostosowania swojego ciała do swojej natury - robi sobie poważne operacje chirurgiczne, operacje plastyczne, terapie hormonalne etc.
Dopiero wtedy będzie czuł się dobrze w swoim ciele. I ja mam pytanie do każdej jednej osoby trans - czy nie wolałaby się po prostu od razu urodzić w odpowiednim, pasującym ciele.
I jeszcze jedna rzecz, żeby jakiś snowflakeowy lewak nie poczuł się obrażony - dla mnie jeśli coś nie jest normalne to nie znaczy jeszcze, że jest złe. Ateizm też nie jest normalny a jest spoko. Religia i bycie religijnym jest na świecie normą, a często jest ryjącą banię głupią ideologią.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać