To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje!
Hans Żydenstein napisał(a): Analogicznie jak Osiris coś napisze, to wiadomo że lewactwo będzie galopować w treści jego posta
Jeśli tak jest, to tylko potwierdza mój argument. 

Cytat:A BLM jakie było spokojne! George Floyd, he is a saint.
Oczywiście, że było spokojne biorąc pod uwagę, że brało w ich udział kilkanaście milionów osób. 
https://time.com/5886348/report-peaceful-protests/

Tymczasem chyba każdy "protest" anty-imigrancki ostatnich dni w UK przerodził się w burdy, palenie samochodów, atakowanie policji i na końcu aresztowania oraz wyroki skazujące.  

Cytat:To nie są stereotypowe idiotyzmy, ale codziennie historie, które potem przekładają się na statystyki przestępczości.
Do boju, udowadniaj w jaki sposób to się dzieje. 
Cytat:Czyli dokładnie to co wytykał Miller. Trzeba zwiększyć ekspozycję, przyśpieszyć multikulti! Wtedy będzie Nowy wspaniały świat...
Wróć do tego, co napisałem i przeczytaj jeszcze raz gdyż masz chyba problem ze zrozumieniem.

lumberjack napisał(a): Jest parodią życia Jezusa. A że to bagatelizujesz to nie mój problem. Myślę, że jeśli ktoś jest na poważnie wierzący, to jak najbardziej może poczuć się urażony. Jak chcesz bardziej mocne przykłady to masz film "Dogma" albo niektóre odcinki South Parka, które też można w Polsce obejrzeć mimo że teoretycznie obowiązuje zakaz obrazy uczuć religijnych.
Jak ktoś jest poważnie wierzący w Latającego Potwora Spagetti, to twoje używanie durszlaka podczas gotowania może obrazić jego uczucia religijne. Zawsze coś się znajdzie. 

Cytat:Zależy kto jak się prezentuje. Jak jesteś duży i łysy to od razu ktoś łatwiej pomyśli, że jesteś złodziejem. Ochroniarze chodzą za tobą w sklepie z butami abyś czego nie zarąbał. Policja prędzej się dowala do takich osób. Doświadczam tego na własnej skórze. Nawet jak pracowałem w zakładzie karnym, to dyrektor więzienia pytał się strażnika dlaczego pozwolono jeść bandziorowi na stołówce dla nie więźniów, a to byłem tylko skromny ja.
Także tak - łysi są dyskryminowani  Trzeba dodać literkę. LGBTŁ
A widzisz, to nieuczciwe porównanie. Publicznie, powszechnie na forach czy w komentarzach nikt nie twierdzi, że jesteś zarazą czy dziwolągiem. 

Cytat:Lewactwo jest obecnie na etapie twierdzenia że bycie transem to coś normalnego.
Ja bym zamiast tego na miejscu lewactwa postulował po prostu, że bycie transem to nic złego. I z tym chyba każdy poza kibolami, muzułmanami i chrześcijańskimi ortodoksami by się zgodził.
Dlaczego bycie transem to nie jest coś normalnego? 

Cytat:Bo ateiści są wyjątkami. No nie jest to norma Ozyrysie. Zdaje mnie się, że ludzie mają w naturze ludzkiej zakodowaną jakąś tendencję do religijności, mistycyzmu i myślenia magicznego i to jest właśnie normalne, a my jesteśmy odstępstwem od normy. Nawet w krajach bardzo zlaicyzowanych, teoretycznie mało religijnych bardzo popularne są horoskopy, taroty, wróżki, fengszuje etc. Ludzie chcą mieć w życiu magię, duchy, anioły, fatum, karmę etc.
Normą do niedawna ( i ciągle w niektórych krajach) była dyskryminacja osób lgbt+. Więc po co cokolwiek z tym coś robić, skoro taka jest norma, zawsze tak było, jest w naturze itd.  Nie zauważyłeś postępu laicyzacji? Prawdziwie wierzących jest niewielka ilość. Sam twierdziłeś niedawno, że wiara Polaków jest fasadowa. Raczej wychodzi na to, że nie jest to jakaś zakodowany genetycznie element ludzkiej natury a społeczne uwarunkowanie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 21.05.2024, 02:37
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 15:51
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 30.05.2024, 19:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 12:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 13:05
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 14:13
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:03
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 15:09
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 16:36
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Poszukujacy - 03.08.2024, 19:52
RE: Poprawność polityczna coraz bradziej terroryzuje! - przez Osiris - 09.08.2024, 08:36
RE: Shogun, książka i seriale - przez lumberjack - 29.04.2024, 21:58
RE: Shogun, książka i seriale - przez Sofeicz - 02.05.2024, 12:32
RE: Shogun, książka i seriale - przez zefciu - 30.04.2024, 07:26
RE: Shogun, książka i seriale - przez bert04 - 30.04.2024, 08:29
RE: Shogun, książka i seriale - przez Osiris - 30.04.2024, 08:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości