bert04 napisał(a): Dobrze, że nie zaczęli meczetów atakować, jak w Wielkiej Brytanii. Jak widać, murzyni są dobrzy do wypełnienia wszelkich prawackich fobii.
Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Właśnie widziałem jeden z filmików o których pisał Lumber w wątku o migracji. Przedstawiają one tzw. "obywatelskie patrole".
Tłem całej historii jest to, że gdzieś tam po pijaku Polacy pobili się z jakimiś Kolumbijczykami i nasi dostali solidny wpierdol. W związku z tym nacjozjeby i lokalne menelstwo zbiera się w stada i chodzi przykładowo pod kebaby straszyć niewinnych ludzi. Wszystko mocno promowane i chwalone przez patologię z Konfederacji. Owszem te całe patrole jeszcze nikogo nie pobiły ani niczego nie spaliły - ale to jest tylko kwestia nieco większego nakręcenia sprężynki.
lumberjack napisał(a): O, i już ci zazdroszczę tej ośmiornicy. Już dawno bym kupił tylko nie mogę przekonać żony aby się przełamała. Dla niej to obrzydlistwo.
Nie namawiam, bo tak jak pisałem ośmiornice to wyjątkowo inteligentne zwierzęta. Ale w biedrnonce masz teraz promocję 36 złotych za 200g. A jak żona nie chce to przecież sam możesz sobie to przyrządzić.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"