Już pisałem o tym w wątku o politycznej poprawności.
Piękne
Ja się nie dziwię. Widząc gęby "młodych byczków" z tego patrolu też bym się bał po ulicy chodzić.
A tak bardziej na serio. Zazdroszczę temu gościowi bo ja doskonale pamiętam, że jak byłem "mały" to w wielu miejscach mojego miasta wieczorem lepiej nie było się zapuszczać z powodu podobnych jemu patriotów w dresie, którzy tylko czekali aby napatoczył się frajer któemu można spuścić wpierdol i kilka złotych skroić.
Cytat:" To oni mają bać się nas, a nie my ich – mówił nam Rafał Podejma zaznaczając, że marsze mają charakter pokojowy. - Nie mamy zamiaru nikogo bić. Zebraliśmy się, aby pokazać imigrantom, że z nami nie ma żartów. Że jeśli jeszcze raz będą zaczepiać Polaków, to my do nich przyjdziemy – usłyszeliśmy."
Piękne
Cytat:Jak byłem mały, to wieczorami biegaliśmy po mieście. Nikt się nie bał. Dziś strach jest wyjść na ulicę.
Ja się nie dziwię. Widząc gęby "młodych byczków" z tego patrolu też bym się bał po ulicy chodzić.
A tak bardziej na serio. Zazdroszczę temu gościowi bo ja doskonale pamiętam, że jak byłem "mały" to w wielu miejscach mojego miasta wieczorem lepiej nie było się zapuszczać z powodu podobnych jemu patriotów w dresie, którzy tylko czekali aby napatoczył się frajer któemu można spuścić wpierdol i kilka złotych skroić.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"