Zanim zaczniemy.. jeśli mam wejść z Kimś w dyskusje warto widzieć z kim będę wymieniał argumenty.
Mam na Imię Seba. Poprostu
A Ty przyjacielu? Nie będę przedłużał
Ja jestem człowiekiem. Człowieka stworzył Bóg.
Jak się określicie Wy? Homosapiens? Byty, istoty?
Skoro ludzi się nie nazwiecie, to jestem ciekawy pomysłowości.. Ale argumenty. Proszę kochani argumenty. Bo ja mam dla was idealna nazwę.
Aa może jak już zacząłem to zacznę..
Obserwator.. czy ktoś na starcie postara się podważyć Moja definicje ? Oczywiście nie będę z szacunku do was mówił chyba ludzie.. albo jeśli mogę to dlaczego. Oczywiście jestem taki sam jak każdy. Ja nazwę was po swojemu, Bracia. Braciaki kochane moje.
Oficjalnie-obserwatorzy..
3 , 3 jeszcze raz 3 Panowie ️
Początek początku
Końca nie ma. Nie będzie. W moim świecie koniec nie istnieje.. Ale końce już owszem
Równowaga...czy to może być ten nasz Bóg, Stwórca . Czy zgadzCie się że równowaga jest między innymi podstawowym elementem tej układanki?
Co rządzi wszechświatem? Czy przyznacie mi racje iż to paradoks?
Mam na Imię Seba. Poprostu
A Ty przyjacielu? Nie będę przedłużał
Ja jestem człowiekiem. Człowieka stworzył Bóg.
Jak się określicie Wy? Homosapiens? Byty, istoty?
Skoro ludzi się nie nazwiecie, to jestem ciekawy pomysłowości.. Ale argumenty. Proszę kochani argumenty. Bo ja mam dla was idealna nazwę.
Aa może jak już zacząłem to zacznę..
Obserwator.. czy ktoś na starcie postara się podważyć Moja definicje ? Oczywiście nie będę z szacunku do was mówił chyba ludzie.. albo jeśli mogę to dlaczego. Oczywiście jestem taki sam jak każdy. Ja nazwę was po swojemu, Bracia. Braciaki kochane moje.
Oficjalnie-obserwatorzy..
3 , 3 jeszcze raz 3 Panowie ️
Początek początku
Końca nie ma. Nie będzie. W moim świecie koniec nie istnieje.. Ale końce już owszem
Równowaga...czy to może być ten nasz Bóg, Stwórca . Czy zgadzCie się że równowaga jest między innymi podstawowym elementem tej układanki?
Co rządzi wszechświatem? Czy przyznacie mi racje iż to paradoks?