Czyli 99,72% uchodźców nie popełniła w 2023 roku żadnego przestępstwa seksualnego? Dziwne, bo sądząc po tym jakie to straszne zagrożenie byłem pewien, że niewinny to jest co najwyżej co drugi.
Ciekawi mnie też dlaczego Bild podaje najpierw liczbę uchodźców szacowanych na około 3 mln a zaraz potem mówi o przestępstwach popełnianych przez imigrantów, których w Niemczech jest około 16 milionów. Współczynnik przestępczości 10,8% jest również obliczony dla liczby 3 milionów, pomimo, że jest mowa o podejrzanych imigrantach więc powinien być liczony dla 16 mln.
Niech mnie ktoś poprawi ale o wg translatora i słowników
Zuwanderer - imigranci
Geflüchteten - uchodźcy
Ciekawi mnie też dlaczego Bild podaje najpierw liczbę uchodźców szacowanych na około 3 mln a zaraz potem mówi o przestępstwach popełnianych przez imigrantów, których w Niemczech jest około 16 milionów. Współczynnik przestępczości 10,8% jest również obliczony dla liczby 3 milionów, pomimo, że jest mowa o podejrzanych imigrantach więc powinien być liczony dla 16 mln.
Niech mnie ktoś poprawi ale o wg translatora i słowników
Zuwanderer - imigranci
Geflüchteten - uchodźcy
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"