DziadBorowy napisał(a): Jeżeli chodzi o zwolenników PIS to jest szuria smoleńska, szuria od tv republiki i to w zasadzie tyle. Cała reszta to w miarę normalni ludzie, owszem często wręcz fanatycznie zapatrzeni w partię, ale poza tą przypadłością ciężko u nich znaleźć jakiś grubszy kaliber odklejenia.Mój teść (który to już raz go przywołuję...) oprócz niezachwianej wiary w to, że Tusk z Putinem zabili ś.p. Lecha Kaczyńskiego, dorzuca też np. wiarę w to, że płatki kukurydziane są rakotwórcze. No i żywność GMO oczywiście też jest zła (bo to sama chemia). Co prawda kulistość ziemi uznaje i masztów 5G się nie boi, ale jednak na teorie związane z szeroko pojętą żywnością jest bardzo podatny (tutaj jeszcze wjeżdża teściowa, zdaniem której kuchenka mikrofalowa napromieniowuje podgrzewane w niej produkty). Ah, no i jest strasznie striggerowany na punkcie aut elektrycznych (a konkretnie tego, że według niego niemal każdy prędzej czy później spłonie), ale to już bym zakwalifikował pod klasyczny brak wiary w statystyki, a nie jakąś konkretną teorię spiskową.
"Gdzie kończy się logika, tam zaczyna się administracja".
Nie cierpię administracji.
Jestem absolwentem administracji.
Chcę zmieniać administrację.
Nie cierpię administracji.
Jestem absolwentem administracji.
Chcę zmieniać administrację.