Chciałbym, żeby Kwaśniewski wrócił do gry. Bo jak mam wybierać między jakimś z dupy wziętym Nawrockim, albo fircykiem gogusiem Trzaskowskim, który uważa się za Bóg wie kogo, to najchętniej bym wybrał Kwacha. Kwachu to był swój chłop. Prawda, że miał wtopy z chlaniem, ale ogólnie to chyba najbardziej normalny niepierdolnięty człowiek był.
A tak to chyba w ogóle nie pójdę głosować. Za waszą namową w wyborach do sejmu zagłosowałem na Hołownię i mam teraz lekki niesmak. Trochę nie tego oczekiwałem.
Jakie to jest smutne, że na tak liczny naród nie ma polityka, na którego poszedłbym z chęcią i zdecydowaniem zagłosować.
Tak samo dziwią mnie USA, że tam na chyba 300 mln ludzi nie dało się znaleźć nikogo innego oprócz Bidena i Trumpa. No kuźwa czemu ludzie w demokracjach muszą najczęściej wybierać między dżumą a cholerą, a nie między dżumą a zdrowiem?
A tak to chyba w ogóle nie pójdę głosować. Za waszą namową w wyborach do sejmu zagłosowałem na Hołownię i mam teraz lekki niesmak. Trochę nie tego oczekiwałem.
Jakie to jest smutne, że na tak liczny naród nie ma polityka, na którego poszedłbym z chęcią i zdecydowaniem zagłosować.
Tak samo dziwią mnie USA, że tam na chyba 300 mln ludzi nie dało się znaleźć nikogo innego oprócz Bidena i Trumpa. No kuźwa czemu ludzie w demokracjach muszą najczęściej wybierać między dżumą a cholerą, a nie między dżumą a zdrowiem?
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać