No to jeżeli tak to nie wyszło bo wygląda na to, że dzięki Nawrockiemu to Konfederacja sięga po elektorat PIS. Swoją drogą nie wiem kto byłby z mojej perspektywy gorszy Metzen czy Nawrocki. Mam wrażenie, że obaj mają potencjał aby dużo syfu narobić.
Ja w pierwszej turze lewica - nie abym ich kochał jakoś szczególnie ale tak dla równowagi. Za bardzo coś ta prawica rośnie. Tylko jeszcze nie wiem czy Biejat czy Zandberg czy Szumlewicz (jeżeli podpisy zbierze). W drugiej turze Trzaskowski - ale bez szczególnego entuzjazmu. Szkoda Sikorskiego bo wówczas mógłbym głosować za kimś a nie przeciw komuś.
Ja w pierwszej turze lewica - nie abym ich kochał jakoś szczególnie ale tak dla równowagi. Za bardzo coś ta prawica rośnie. Tylko jeszcze nie wiem czy Biejat czy Zandberg czy Szumlewicz (jeżeli podpisy zbierze). W drugiej turze Trzaskowski - ale bez szczególnego entuzjazmu. Szkoda Sikorskiego bo wówczas mógłbym głosować za kimś a nie przeciw komuś.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"