CUBE pisze:
Internetowa Lista…to pomysł nie tyle chybiony co nie najlepszy. Zapewne chodziło o to by pokazać że w niby-katolickim kraju istnieje masa ludzi nie uznających tej religii. Oby było ich jak najwięcej. Problemem są małe miasta w których każdy, każdego zna. Jeżeli ktoś z takiego miejsca wpisał się na listę to może go spotkać ostracyzm mimo że pełni nawet najpotrzebniejsze funkcje.
Cytat:TAK, mogę wierzyć w pogląd w którym nie ma moralnościWierz w co chcesz ale myślę że wiara w pogląd który nie ma moralności np. że pedofilia jest dobra, daje to że również stajesz się niemoralny.
Cytat:Skoro dla Ciebie słowo "etyka" oznacza moje imię„Etyka” absolutnie nie ma z Toba nic wspólnego, szczególnie po Twoich wczorajszych występach na forum. Dla mnie nihilizm etyczny to też forma nihilizmu a więc w gruncie rzeczy coś negatywnego.
Internetowa Lista…to pomysł nie tyle chybiony co nie najlepszy. Zapewne chodziło o to by pokazać że w niby-katolickim kraju istnieje masa ludzi nie uznających tej religii. Oby było ich jak najwięcej. Problemem są małe miasta w których każdy, każdego zna. Jeżeli ktoś z takiego miejsca wpisał się na listę to może go spotkać ostracyzm mimo że pełni nawet najpotrzebniejsze funkcje.
Prawda pozostaje ukryta przed tym, kogo wypełniają pożądania i nienawiść.