Xenomorph napisał(a):Homoseksualizm jest po prostu bardziej humanitarny i bardziej przyswajalny na obecne czasy a pedofilia ( jak na razie ) jest karygodna. Nie zapominajcie że homoseksualizm także kiedyś był karygodny i potępiany.
Pedofilia jest karygodna bo opiera się na krzywdzie fizycznej lub psychicznej bezbronnego dziecka, homoseksualizm nie zawiera niczego takiego! Poza tym kiedy to homoseksualizm był karygodny? za władzy Hitlera? To ma być argument Xenomorphie? Był potępiany homoseksualizm, ale przez jakie środowiska i w jakim kontekscie dziejowym! Dziś mamy, dla przypomnienia, 21 wiek.
Cytat:Idąc Waszym tokiem myslenia za jakiś czas tolerować będziemy wszystko, nawet śluby ze zwierzętami ;] Akcja równa się reakcji, przepuszczasz jednych (gejów), drudzy (pedofile) domagają się tego samego. Nie dbam o jakieś pseudonaukowe wyjaśnienia lub zapewnienia o niekrzywdzeniu, po prostu homoseksualizm jest obleśny i nie mam zamiaru oglądać tego na ulicach, napawa mnie to obrzydzeniem.
1. brak w Tobie wiary w zdrowy rozsądek człowieka; ja jestem humanistą.
2. kawałek który zacytowałem opiera się na myśleniu które sprzyja totalitaryzmom. Wysnówasz roszczenia w oparciu jedynie o własne gusta estetyczne. Inni też powinni mieć jakieś prawa, jeżeli ich czyny nie szkodzą nikomu.
3. Nie żyjemy sami na tej planecie. Sa inni ludzie o innych pogladach, i dopóki nikogo nie krzywdzą powinni miec równe prawa.
Cytat:KM: To jest nienaturalne. Naturalna jest rodzina i państwo musi stać na straży rodziny.
zapomniał dodać: "naturalna jest polska rodzina, a państwo, poprzez LPR, powinno stać na straży rodziny" ...
:wink:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.