1. Co do offtopu, zawierającego kłamstwa i obraźliwe określenia na mój temat: nie jest to pierwszy raz ze strony użytkowników pilaster i Quinque. Fakt, iż jest to tolerowane, nie jest moim problemem - mnie pozostaje ten fakt zaakceptować. Nie chce mi się toczyć sporów z prowadzącymi tę stronę.
Jeśli ktoś posuwa się do kłamstw, wyzwisk i jest krętaczem w tak błahej sprawie, jak rozmowy na forum, zniechęca mnie do jakiegokolwiek kontaktu z nim(i). Nie jestem ciekawa żadnych poglądów w/w użytkowników forum i nie będę z nimi rozmawiała nawet o pogodzie.
2. Przechodząc do tematu:
lumberjack
Naprawdę, niskie jest przerzucanie odpowiedzialności na ofiarę. Zwłaszcza w temacie, który został rozpoczęty wiadomością o zamordowaniu kilkudziesięciu osób.
Jeśli ktoś posuwa się do kłamstw, wyzwisk i jest krętaczem w tak błahej sprawie, jak rozmowy na forum, zniechęca mnie do jakiegokolwiek kontaktu z nim(i). Nie jestem ciekawa żadnych poglądów w/w użytkowników forum i nie będę z nimi rozmawiała nawet o pogodzie.
2. Przechodząc do tematu:
lumberjack
Cytat:Dlaczego świat uwziął się na muzułmanów, a nie na Filipińczyków, Hindusów, Chińczyków, Japończyków czy Ukraińców?
Naprawdę, niskie jest przerzucanie odpowiedzialności na ofiarę. Zwłaszcza w temacie, który został rozpoczęty wiadomością o zamordowaniu kilkudziesięciu osób.
Jeśli zabraknie ci argumentów - nazwij mnie kłamczynią i napisz, że łżę.