To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miała być jabłonka, a ty banana trącasz...
towarzyski.pelikan napisał(a): W sumie to czuję się zmuszona przepraszać urażoną lewicę. Wcale nie uważam Was za idiotów. Proszę mi wybaczyć mój niewyparzony język, który zrzucam na karb mojego porywczego usposobienia. Jestem cholerykiem.

Ja wiem, że Wam ideologia zabrania używać całego mózgu. Wam, towarzysze, nie wolno myśleć inaczej niż nakazuje linia partii. Ordnung muss sein. Dyscyplina. Ja to wszystko rozumiem. Tylko czy naprawdę warto? Chcecie być mięsem armatnim na usługach lewej ideologii? Nie chcecie wreszcie się wyzwolić? Nie macie do stracenia nic prócz swych kajdan. Kurde, zaczynam gadać jak Marks. Marks jako mimo wszystko w jakimś sensie heglista ma to do siebie, że Marksem można zakwestionować samego Marksa. Czy postnowi marksiści nie są nowym proletariatem? Czy antymarksiści nie są postnowymi marksistami? Kurwa, jakie to skomplikowane. Ktoś coś?
Trudno, nie udało się znaleźć geniusza Ziemkiewicza, to może dowiemy się, gdzie są ci marksiści?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Miała być jabłonka, a ty banana trącasz... - przez Osiris - 05.05.2019, 02:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości