To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doktryny i herezje Schabizmu-Kaszankizmu [oddzielony z Które przykazanie łamie seks z niewolnicami?]
Osiris napisał(a):
Teista napisał(a):Tako objawił Nam Osiris, a zatem to prawda Cwaniak
Objawienie schabistyczne to jedyna znana droga do Prawdy. Niech Schab Święty ma Cię w swojej opiece grzeszniku. 
A może tak Osiris przedstawi Nam wszystkim na jakiej postawie swoje „Objawienie Schabistyczne” uznaje za prawdziwe. Czy zarejestrował całe zdarzenie smartfonem, czy może dysponuje artefaktami w stylu dwóch patelni teflonowych pochodzenia pozaziemskiego z wyrytymi zasadami ??? Coś mi się wydaje, że dziś i jutro nie zobaczę tych dowodów.

Cytat:Spróbuj a sczezniesz w oczyszczającym ogniu, tak jak Twoi poprzednicy.
Nie ustąpię, to Moja Walka i choć widzę poważne, fundamentalne błędy w filozofii Lumerjacka, w stosunku do Schabizmu Pierwotnego rzecz jasna, to uznaję Jego autorytet i pozycję jako Najpierwszego z Pierwszych Apostołów Zreformowanego Kościoła Schabowego. Ciebie natomiast widzę jako Najwyższego Inkwizytora, który nie tyle niewzruszenie stoi na dogmatach Schabizmu, ile leży niewzruszenie na uświęconych dogmatach.  Ta dychotomia powoduje zatarg tych co wywodzą praktykę z historycznej formuły, z tymi co do dogmatu dochodzą w praktyce „siłą rzeczy” – agitacji, propagandy, a nawet więcej – ekonomicznej walki.  Już nie wspomnę o najmocniejszym argumencie – Ognia Oczyszczającego
I właśnie w tej dziedzinie panuje, jak sądzę najwięcej nieporozumień, przeszkadzających w całkowitym zbliżeniu Schabizmu Pierwotnego ze Zreformowanym, utworzenia jedynego i niepodzielnego Kościoła i ukonstytuowania Królestwa Niebieskiego w Gębie. Aby nikt więcej w oparciu o własne sądy dotyczące wiary i moralności, należące do gmachu nauki schabowej, nie dostosowywał uświęconych dogmatów do swoich opinii, wbrew rozumieniu, które utrzymywała i utrzymuje święta Matka - Zjednoczony Kościół Schabowy . Niech się stanie.

Cytat:Komisarz generalny został przyłapany na orgii z dziewicami wegańskimi - jest skończony, zresztą tak jak i Ty.
Oczywiście …, został przyłapany…. Osiris, nie obrażaj samego siebie, nie musisz ułatwiać mi sprawy. Jakbyś przeczytał kilka artykułów więcej, doszedłbyś, że była to obrzydliwa prowokacja, a materiał video, na który się powołujesz to klasyczny „fejk” zmontowany przez jakiegoś gówniarza. Samego Komisarza awansowano i objął nowe, zaszczytniejsze stanowisko w znakomitej lokacji -Papua Nowa Gwinea. Z tymi dziewicami wegańskimi to już przesadziłeś. Po pierwsze to nie były żadne dziewice, a po drugie nie weganki, a przedstawicielki gminnego Kółka Emerytowanych Gospodyń Wiejskich (KEGW) z Mińska Mazowieckiego. Na marginesie, wizytę opisano w lokalnym Kurierze Mazowieckim jako udaną i rokującą zacieśnienie współpracy.  Czytaj z uwagą, powściągnij emocje, przeczytaj jeszcze raz, a później ponownie sprawdź. Na końcu pisz.

Cytat:Cóż za czelność! Coż za odrażająca odzywka!!! Na ustach głoszących tolerancję pojawiają się przemoc, poniżanie i szyderstwo z najświętszego znaku Schaba. Moderacja dowie się niechybnie o tym znieważeniu!
Jeśli mój ton Cię obraził na tyle, że uważasz informowanie Moderacji o tym „znieważeniu” za niechybne , to przepraszam. Uważam jednak, że miałem prawo czuć się poirytowany Twoim zachowaniem.
Śpieszmy się czytać posty,  tak szybko  są kasowane....
Nie piszę o tym zbyt często lecz piszę o tym raz na zawsze... a jestem tak jak delfin łagodny i mocny i nie zawsze powrócę, nigdy nie wiadomo mówiac o miłosci czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Doktryny i herezje Schabizmu-Kaszankizmu - przez Teista - 11.08.2019, 18:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości