Pisałem już kiedyś o tym w innym temacie (chyba o wyborach parlamentarnych), oprócz oszołomów wprowadzali w 2019 grupkę liberałów gospodarczych do parlamentu (partia Korwina nie dała rady cztery lata wcześniej). Wszyscy po nich jechali, ale należało dać im szansę, bo w tym składzie jeszcze nigdy nie byli w sejmie. Sądziłem, że szybko odsuną fanatyków na bok i skupią się na gospodarce i na początku tak właśnie było, o czym świadczyły licznie wrzucane w necie ich wystąpienia w sejmie. Niestety od momentu wystawienia Bosaka jako kandydata na prezydenta, co było żenującym posunięciem, to oszołomstwo zaczęło grać u nich pierwsze skrzypce.
No niestety muszę przyznać się do tego, że projekt o szumnej nazwie "Konfederacja", pomimo głosowania przeciwko nowym podatkom i daninom to niewypał. Tak jak jednak mówię, wymagali przetestowania w "warunkach polowych".
Był jeszcze jeden powód - Gwiazdowski ze swoim projektem Polska Fair Play spasował po eurowyborach, gdyby stanęli do parlamentarnych, głosowałbym właśnie na nich.
Pozostało mi głosować na PSL lub PO, chociaż gdy do tych drugich wrócił porządny lider, sprawa wydaje się być jasna.
No niestety muszę przyznać się do tego, że projekt o szumnej nazwie "Konfederacja", pomimo głosowania przeciwko nowym podatkom i daninom to niewypał. Tak jak jednak mówię, wymagali przetestowania w "warunkach polowych".
Był jeszcze jeden powód - Gwiazdowski ze swoim projektem Polska Fair Play spasował po eurowyborach, gdyby stanęli do parlamentarnych, głosowałbym właśnie na nich.
Pozostało mi głosować na PSL lub PO, chociaż gdy do tych drugich wrócił porządny lider, sprawa wydaje się być jasna.
I choose not to choose life. I choose something else - Ewan McGregor
Niedostępny na forum. KONTAKT PRZEZ GG LUB MAIL
Niedostępny na forum. KONTAKT PRZEZ GG LUB MAIL