18.12.2022, 16:36
(18.12.2022, 16:20)InspektorGadżet napisał(a): No że jestem lepszy od ciebie w każdym calu to oczywiste. Nie musisz tego potwierdzać. Mów mi jaśnie wielmożny panie InspektorzeHmm, czyżby mama nie posoliła ci zupy? Albo nie dostałeś prezentu pod choinkę

Cytat:No jesteś debilem.Nie wiedziałem, że to będzie takie proste. Spodziewałem się, że parę dni się powstrzymasz

Cytat:Co ja na to poradzę. Ateista z definicji musi przyjmować materialistyczną filozofię bo nie byłby ateistą. A to że ateszuki wycierają sobie gęby nauką to wystarczy czytać wasze wypowiedzi na forach, zresztą, podałem przykład Einsteina który plakusiał jak pizda bo teoria WW kojarzyła mu się z BibliąNadal nie rozumiesz. Są ateiści, którzy mają naukę totalnie gdzieś, gdyż albo nie rozumieją metody naukowej albo jej nie przyjmują ponieważ na przykład wierzą w jakieś teorie spiskowe. Jesteś w stanie ogarnąć taki koncept?
Cytat:Prymitywni to jesteście wy. Cała ta światła lewica. Byle się poruchać, wyskrobać dziecko i podjadać na myślących inaczej bo nie lubjo gejufLewica, ateusze, lgbt itede itepe. Chyba straciłeś panowanie nad sobą

Cytat:Przykro, nie muszę sobie wirtualnie wydłużać członka szukając poklasku w Internetowym forum. Jeszcze masz coś do dodania? Może tak tym razem w świetle tego co napisałem?Ale co takiego napisałeś? Rzucasz nazwiskami różnych filozofów chyba tylko po to, żeby pokazać jakiś genialny. Tymczasem pod powierzchnią niewiele jest skoro musisz się autorytetami podpierać i nie potrafisz rozwinąć własnymi zdaniami tematu. "Bo jak pisałem i jak Kant pisał..." a chuj kogoś obchodzi co Kant pisał jak ty sam tego nie wyjaśniasz?