Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi?
Rodica napisał(a): geranium:
Cytat:Oficjalnie ich brzydzi.Nieoficjalnie go uwielbiają wliczając w to pralatów. Nie mam tu na myśli pedofilii
Gdyby go uwielbiali, to by nie zaglądali innym do majtek.  Widocznie nie potrafią z niego korzystać jak należy.
Tak, gdzieś mi mi obiło o uszy /czy nie w filmie braci Sekielskich...?/, że jak <<nie ma wytrysku, to nie ma grzechu>> Coś takiego powiedział kapłan Nicości do molestowanego dziecka.
geranium napisał(a):
Rodica napisał(a): geranium:
Cytat:Oficjalnie ich brzydzi.Nieoficjalnie go uwielbiają wliczając w to pralatów. Nie mam tu na myśli pedofilii
Gdyby go uwielbiali, to by nie zaglądali innym do majtek.  Widocznie nie potrafią z niego korzystać jak należy.
Maja tę  zagwozdkę z celibatem. Ale może  takie niebezpieczne zwiazki są  bardziej  ekscytujące  Oczko Nieśmiały
Celibat jest antyludzki i uważam, że powinien być opcjonalny, a najlepiej zniesiony.
Ażeby  odkryć  prawdziwe  zasady  moralności,  ludzie  nie  potrzebują  ani  teologii,  ani
objawień, ani bogów, potrzebują jedynie zdrowego rozsądku. J. Meslier, Testament.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: DPS Jordanów - Czy religia czyni nas gorszymi? - przez Nonkonformista - 11.12.2022, 21:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości