Rodica napisał(a): geranium:Tak, gdzieś mi mi obiło o uszy /czy nie w filmie braci Sekielskich...?/, że jak <<nie ma wytrysku, to nie ma grzechu>> Coś takiego powiedział kapłan Nicości do molestowanego dziecka.
Cytat:Oficjalnie ich brzydzi.Nieoficjalnie go uwielbiają wliczając w to pralatów. Nie mam tu na myśli pedofiliiGdyby go uwielbiali, to by nie zaglądali innym do majtek. Widocznie nie potrafią z niego korzystać jak należy.
geranium napisał(a):Celibat jest antyludzki i uważam, że powinien być opcjonalny, a najlepiej zniesiony.Rodica napisał(a): geranium:Maja tę zagwozdkę z celibatem. Ale może takie niebezpieczne zwiazki są bardziej ekscytujące
Cytat:Oficjalnie ich brzydzi.Nieoficjalnie go uwielbiają wliczając w to pralatów. Nie mam tu na myśli pedofiliiGdyby go uwielbiali, to by nie zaglądali innym do majtek. Widocznie nie potrafią z niego korzystać jak należy.![]()
Ażeby odkryć prawdziwe zasady moralności, ludzie nie potrzebują ani teologii, ani
objawień, ani bogów, potrzebują jedynie zdrowego rozsądku. J. Meslier, Testament.
objawień, ani bogów, potrzebują jedynie zdrowego rozsądku. J. Meslier, Testament.