pilaster napisał(a):Niech pilaster przedstawi swoje wnioskowanie, które prowadzi od zdania "Nie wszyscy księża to pedofile" do zdania "Dzieci same dążą do seksu z dorosłymi i oskarżanie o to dorosłych jest przesadzone", bo inteligencja ZaKotem jest niewystarczająca do przeprowadzenia takiego rozumowania, które miałoby coś wspólnego z logiką.Cytat:Na przykład jak w zwykłej rozmowie ktoś przy okazji wypali, że jakby dwunastoletnia suka nie dała, to by pies nie wziął i w ogóle dzieci przez rozwody i feministki same lgną i pogrążają, to już widać "miłośnika zielonych jabłuszek"Acha. Każdy kto wyrazi najmniejszą nawet wątpliwość, czy aby na pewno wszyscy księża to pedofile, sam jest pedofilem.
Cytat:I natychmiast mu wtedy wyzna "Jestem pedofilem, broń mnie"Nie natychmiast, tylko kiedy zacznie mieć kłopoty, i pewnie raczej powie "zostałem uwiedziony przez małolatę, popełniłem błąd, a teraz chce mnie zlinczować ideologia gender", co jest wprawdzie tym samym zdaniem, ale styl się liczy.![]()
Cytat:Zawsze było. Pomaganie przestępcy unikania odpowiedzialności (zacieranie śladów, niszczenie dowodów, dawanie fałszywego alibi, etc) zawsze było przestępstwem.Ale szukanie pomagaczy rzadko było w czymkolwiek interesie. Nawet prokuratora, któremu wszak nie płacą od sztuki podejrzanego w sprawie.
Cytat:Owi wykorzystywacze złapali, oskarżyli i skazali Romana B?Złapanie Romana B. nie było żadnym skandalem. Gdyby pilastra kolega z pracy okazał się pedofilem, nie byłoby to przecież dla pilastra hańbiące. Skandal zrobił się dopiero, kiedy fundacje i adwokaci zaczęli oskarżać instytucję o instytucjonalne wsparcie dla pedofila, a sąd się z tym oskarżeniem zgodził.