Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stanisław Michalkiewicz – Najwybitniejszy hipokryta
pilaster napisał(a):
Cytat:Na przykład jak w zwykłej rozmowie ktoś przy okazji wypali, że jakby dwunastoletnia suka nie dała, to by pies nie wziął i w ogóle dzieci przez rozwody i feministki same lgną i pogrążają, to już widać "miłośnika zielonych jabłuszek"
Acha. Każdy kto wyrazi najmniejszą nawet wątpliwość, czy aby na pewno wszyscy księża to pedofile, sam jest pedofilem. Smutny
Niech pilaster przedstawi swoje wnioskowanie, które prowadzi od zdania "Nie wszyscy księża to pedofile" do zdania "Dzieci same dążą do seksu z dorosłymi i oskarżanie o to dorosłych jest przesadzone", bo inteligencja ZaKotem jest niewystarczająca do przeprowadzenia takiego rozumowania, które miałoby coś wspólnego z logiką.
Cytat:I natychmiast mu wtedy wyzna "Jestem pedofilem, broń mnie" Oczko
Nie natychmiast, tylko kiedy zacznie mieć kłopoty, i pewnie raczej powie "zostałem uwiedziony przez małolatę, popełniłem błąd, a teraz chce mnie zlinczować ideologia gender", co jest wprawdzie tym samym zdaniem, ale styl się liczy.
Cytat:Zawsze było. Pomaganie przestępcy unikania odpowiedzialności (zacieranie śladów, niszczenie dowodów, dawanie fałszywego alibi, etc) zawsze było przestępstwem.
Ale szukanie pomagaczy rzadko było w czymkolwiek interesie. Nawet prokuratora, któremu wszak nie płacą od sztuki podejrzanego w sprawie.
Cytat:Owi wykorzystywacze złapali, oskarżyli i skazali Romana B?
Złapanie Romana B. nie było żadnym skandalem. Gdyby pilastra kolega z pracy okazał się pedofilem, nie byłoby to przecież dla pilastra hańbiące. Skandal zrobił się dopiero, kiedy fundacje i adwokaci zaczęli oskarżać instytucję o instytucjonalne wsparcie dla pedofila, a sąd się z tym oskarżeniem zgodził.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Stanisław Michalkiewicz – Najwybitniejszy hipokryta - przez ZaKotem - 10.12.2019, 10:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości