Spalinowy dziki kot:
A tutaj Atlas utrzymujący równowagę na jednej nodze:
Czasem mam wrażenie, że życie w tej części galaktyki dopiero się wykluwa. Jest na etapie biologicznych błon i śluzów. Być może to jedyna droga, żeby nieożywione mogło zamienić się w ożywione. Ale to dopiero początek. Życie powoli będzie asymilowało inne materiały i struktury, dzięki którym będzie jeszcze szybciej i skuteczniej adaptowało się do warunków otoczenia.
A tutaj Atlas utrzymujący równowagę na jednej nodze:
Czasem mam wrażenie, że życie w tej części galaktyki dopiero się wykluwa. Jest na etapie biologicznych błon i śluzów. Być może to jedyna droga, żeby nieożywione mogło zamienić się w ożywione. Ale to dopiero początek. Życie powoli będzie asymilowało inne materiały i struktury, dzięki którym będzie jeszcze szybciej i skuteczniej adaptowało się do warunków otoczenia.
Zamierzam stworzyć mężczyznę i kobietę z grzechem pierworodnym. Następnie zamierzam zapłodnić kobietę samym sobą, tak abym mógł się narodzić. Będąc człowiekiem, zabiję się w ramach ofiary dla samego siebie aby ocalić Cię od grzechu na który Cię początkowo skazałem... TA DA!!!